HAKYOLU Siz hangi sanatçıyı hangi şarkıcıyı dinliyonuz hadi beraber paylaşalım....... ben doğuşu çok dinlerim ya siz...
*{Bå®ô$_1905}* Şu anda TV'de ne çalarsa onu dinniyorum. :) Az önce Jamelia feat. Tiziano Ferro çaldı.
gunduz84 valla şu aralar türkçe bi yalın bide emre altuğ genelde yabancı dinliyorum.özellikle blue dinliyorum bide avril lavigne
Vampire Bat tabi ki de TÜRKÇE RAP : en çok dinlediklerim: --- Silahsız Kuvvet - Ceza - Fuchs - Sagopa Kajmer - Nefret - Maho B --- Bunları hiçbir şeye değişmem... --- Olmayan sorunları yaratan anlamdı... --
MFK-1 Valla ben deliyürek in 2 kasedini dinliyorum biraz eskiyi anayım dedim. şöyle bi kaç sene evvelini
Apili walla ben çoğunlukla pop ve rock dinlerim türkçe yabancı farketmez..bundan sonra arabesk takılıcam..pop da takılcam..
Apili ben onu bi de gece yolcularından unut beni...bunlaru dinliyom..üsttekiler de var..hep pc den dinlerim..
*{Bå®ô$_1905}* Aaa bak Gece Yolcuları da fena değil. Sevdim ben o şarkıyı ama klibinin hiç bi anlamı yok. Grubun üyeleri de tipsiz :D
Apili Orjinal Mesajı Yazan: nBaDeLiSi Aaa bak Gece Yolcuları da fena değil. Sevdim ben o şarkıyı ama klibinin hiç bi anlamı yok. Grubun üyeleri de tipsiz :D yaw sen napacan tiplerini kliplerini..şarkıya bakacan olm şarkıya..
Joetri Bilgisayardan mp3 dinliyorum genelde...En çok Marc Anthony'ninkileri dinliyorum 4 tane war zaten onun en çokta onun şarkısı war pcde onun dışında eurovision 2004 cdsi bide kill bill volume 1 soundtrack
WaRCrafT ben hala avril lavigne-my happy ending i dinliyorum,ceza-hasat zamanı,nefret-şahi, ve the rasmus-guality(öyle biişidi)
blind guardian my immortal-evanescence move your body girl- kimdi unuttum i don't wanna know-mario winans everytime(remix)-britney spears don't think of me-dido
mazlumfirari bu aralar kurbanın ters sert albümü mor ve ötesi -dünya yalan söylüyor biraz bulutsuzluk senfoni
UfUk-Fb Orjinal Mesajı Yazan: mazlumfirari bu aralar kurbanın ters sert albümü mor ve ötesi -dünya yalan söylüyor biraz bulutsuzluk senfoni mor ve ötesinin albümü mükemel