Polat http://www.freewebs.com/martytr/programlar/gif.exe adresinde program var.100*100 piksel resimlerini programa koy,gerisin karışma.buresimler arkaarkaya oynatılır.sonuç *.gif olarak verilir.BAŞARILAR
Polat saygılarımla, bir alçakgönüllülük belirtisidir.yaşın küçükte büyükte olsa derim.saygısız hiçbirşey olmaz!!!
Joetri Orjinal Mesajı Yazan: Marty saygılarımla, bir alçakgönüllülük belirtisidir.yaşın küçükte büyükte olsa derim.saygısız hiçbirşey olmaz!!! Kızma yawwsshhh bi anda garip geldi...
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: fb mania Kızma yawwsshhh bi anda garip geldi... Galatasaray hakkındaki yorumlarını sevmesem de , resimleri koy ve ?x? olacağını söyle yardımcı olurum...
Joetri Orjinal Mesajı Yazan: -Connect- Galatasaray hakkındaki yorumlarını sevmesem de , resimleri koy ve ?x? olacağını söyle yardımcı olurum... Saol ama hallettim sadece100x100 resimler kötü duruyo sanırım avatarı değiştirmicem
MFK-1 Ben Adobe Illustrasyn var onunla yapıyorum çok da kullanışlı bir prog eğer bulabilirsen öneririm... Herşeyi ayarlaya biliyosun