daywalker7 cm exe hatası neden kaynaklanıo peki?? sanırım o diil ama daha önce italya ligi oynarken öle bi hata wermişti aynı arkadaşla oynarken.. ya şimdi düşündümde sanırım benim bu arkadaşta bi şansızlık war :D kendi başıma açtığım hiç bi ligte hata wermio onunla 2 kere oynadık ikisindede hata werdi.. :rolleyes:
mazlumfirari brezilya ligi gerçekten çok zevkli ve eğitici manager ler için mesela para yok 1 euro nun bile hesabını yapmasını öğreniyosun futbolcular kaliteli ama aldıkları paraya bakıyosun 1000- 2000 euro seyirci yok ben inuato da iken 20 000 seyirci kapasiteli stadyumda 1500 kişiye maç izletiyordum hile yapmayan cm ciler icin çok zevkli takım olarakta inuato ve sinop diye bi takım var hatta bi de türk var o takımda fevzi küçük diye tavsiye ederim
mazlumfirari ya hacılar bu brezilya liginde transfer sezonu hiç kapanmıyomu mayıs ayına geldim(5 ay oldu) hala transfer sezonu bitmedi bi de takımlar da 13 numaralı formayı kimse giymiyor demekkki batıl inançları kuvvetli bi ırk bu gavurlar