Al PaC Bütün CMR4 ve serisi hastalarını bekliyorum. Şu an elinde olup da oynamaya devam edenler... "Stage"lerdeki rekorlarınızı buraya yazalım diyorum ve ben hemen ilk örnek olarak iddalı olduğum yerlerden bir tanesi olan "Spain/stage2 rekorum olan 02:48 (bölüm 2 dakika 48 saniyede bitirilmiştir) le başlıyorum. Devamını bekliyorum arkadaşlar. Saygılar..
Al PaC CMR3 ten pek farkı yok ama düzeltmeler var. Hasar modellemeleri biraz daha gerçekçi. Artık el freni daha rahat kullanılabiliyor. Diğerindeki gibi hemen savurmuyo arabayı.vs..
Spocket Ben PS2'ye aldım ama beğenmedim... Bazı zamanlar araba giderken, duruyomuş gibi görünüyo, sırf bu yüzden ben oyunu oynamıdım doğru-dürüst... Bi de araba kontrolü falan zorlaşmış iyice...
Al PaC Beyler oyun 2.41gb gibi bir şey kaplıyor da oynayanların rekorlarını bekliyorum :) Bana göre oyunun kontrolleri olması gerektiği gibi... Zor olması daha güzel.
biglion oyunu kurarken ilk cd bittiğinde 2.yi istiyo buraya kadar sorun yok ama sıra 3e geldiğinde yanlış seviyede cd var diyip 1'i tekrar istiyo bazen 1. cdyi koyduktan hemen sonra 3ü isteyip yüklemeye devam ediyo aynı şekilde 4 e kadar geliyo 4te aynı sorun 4ü kabul ettikten sonra 4. cdyi yüklerken tekrar biri istiyo eğer koyarsam yanlış dosya var diyip kurma işlemini iptal ediyo ite kaka oyunu yüklemeyi basarsam bile oyun başladıktan sonra auto-save diyip oyundan atıyo cd bozuk diyip 3 kez değiştirdim ama hep aynı sorunu çıkardığı için belki bi numarsı vardır diye düşündüm aranızda bi fikri olan varsa lütfen yardım etsin tskler...
Amorph Bide başka bi yerden al.Yani o tek bi cd'de değil de oraya gelen bütün colin mcrae'lerde olabilir.yani kopyalama hatası yapılmıştır.onun için adama geri ver.al paranı git başka yerden al.
cleverly_man aynı sorun bendde vardı windowsu yeniden yüklemelisin yani format ve yeni windows sorunu çözer
Hami(10) Ralli dünyasının en iyi oyunu olan Colin McRae Rally nin yeni oyunu çıktı. 285 mblık bu demoyu indirmek için tıklayın
Hami(10) indiriyorum ben ama gördüm oyunu eskisi gibi ufacık bi taş durdurmuyor koca arabayı sürüş kolaylaşmış daha net grafikler var.ve ağaca çarptınmı yapraklar düşüyor falan ayrıntılar güzel en iyi oyunu serinin bence
berkemschumacher Orjinal Mesajı Yazan: nayguler ben indirdim kurdum hata wer di nedens ki :mad: Ne hatası werdi?