RubenMartin Ben tamı tamına 10 lig ile oynuyorum.... Acayip bir database war ve genç oyuncu sıkıntım yok.2010 lerde bile tahminim baya bi oyuncu olucak... Ancak baya yawaşlıyor.... Sizler kaç lig seçiyorsunuz başlarken???
calicitaha Ben ilk oynamaya başladığımda bütün ligleri seçiyodum cahillik işte Sonra da boyuna yavaş diye oyuna sövüyodum
bilgin1987 benim PC için 1ülkenin 1ligi yeter. bu arada örn. sadece TSL yi seçtin oynadığın takımla küme düştün. devamında noluyor biliyormusunuz?
Tearaway eskiden bende tek lig secerdim ama simdi ing italy spain türk seciorum nedeni oyun 2008de takım bayıyor ve o ligleri secmedekten sonra size yabancı kulüplerden teklif gelmmior o yüzden
TheMangler bi de küme düsme konusuna cavap istiyoruz bi de sizin pc nizde en fazla 9 lig secmeyi oneririz dio kırmızı bi yazıyla sizde kac dio
Tearaway bakınızı istedinizi kdr lig secin (belki abartıyorum) ama premier lig only yada sectiniz liglerin sadece 1.liglerini secerseniz oyuna başlarken oyun hiç kasmıor denedim
STRIKER Bende genelde 2 lig seçerim...Büyük bi lig (eng,ita,spn) ve türkiye...Fenerbahçenin bana menejerlik teklifi etmesi çok hoşuma gidiyor..."Fenerbahçe Alper için geliyor" bu yazının çıkması harika bi olay!
Tearaway hehe ewt kendimle gurur duyuyorum gs bana teklif edince aslında oyunun belkide en can alıcı noktası bu :P
TheMangler Orjinal Mesajı Yazan: tearaway bakınızı istedinizi kdr lig secin (belki abartıyorum) ama premier lig only yada sectiniz liglerin sadece 1.liglerini secerseniz oyuna başlarken oyun hiç kasmıor denedim bunu herkez biliyo ama pc ye göre degisir
TheMangler Orjinal Mesajı Yazan: h@s@n nerde diyo en fazla 7 falan nerde yazıyo cok lig sec altta kırmızı yazıyla dio pc ye göre degisir
PİYERPARE ben genelde 4-5 lig seçerim.3-4 tane büyük lig ve mutlaka brezilya ligi (genç oyuncu cenneti) :D