Tearaway Ewt Baslıkta belirttim gibi ben su an 2018 deyim oyunda adu bile yaslandı msj larınız bekliorum
blind guardian böyle bi konu daha önce açılmıştı diicem de neyse sen yeni üyesin aramıza hoşgeldin ;) en çok şu anda olduğum 2010'dayım amacım 2100'e kadar gitmek böyle :D:D:D
Tearaway Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu ben 2011 e kadar oynadım çok ilerleyince sıkıyor oyun. ewt bencede cok sıkıyor özellikle oyuncu kalmıyor can sıkan o
Tearaway Orjinal Mesajı Yazan: caretta_caretta miil takım alın baya kolay ilerliyo oyun öyle.. Eeuheuh Oda Güzel :D
tottibattu bence ilerledikçe daha zevkli 2016 gelmiştim,,zidane figo yardımcı koçlarımdı,,yeni yeni oyuncular çıkıyodu,ve şimdi o çıkan oyuncular gerçektede çok iyi...helal yani daha ne dıyım adamlar 2016 'Yı görerek oyun yapmışlar....
Tearaway eueh bi sey sölicem ben su an göztepenin alt yapısında oynuorum 2018 deyim neden beni cıkartmadılar :P benim oyunda ilhan mansız gs teknik direktörü oldu ....
STRIKER Bunlar bişi değil ki arkadaşlar ben 2029 falan yaptım ama sıkıldım ve bıraktım...her sene kupalara full çekiodum walla...