cm22003 bilindiği gibi bu iki oyun da daha cıkmadan cogu arkadaasları ikiye ayırdı sizin tercihinz ne olacak? CM-FM ??? :confused:
MFK-1 Tabi ki de iyi olanı seçecem ikinide alıp oyanyacam biraz yorumlar biraz da kendi beğenim doğrultusun da iyi olanı seçiğ oynayacam ama bana en yakın fm geliyor... Hem Sigames den dolayı hem de Cm ye daha yakın olacağını söylediler bence büyük çoğunluk da fm i seçecektir......
cfksanal Her iki oyunuda oynayacağım ama tabiki Sigames gerçek efsanenin yaratıcısı olduğu için FM'ye daha ağırlık vereceğim...
ThE_s2d ben ikisini de alıcam ama anlatılanlara göre fm daha iyiymiş.bu yüzden en çok fm oynarım herhalde
CHaMPioN77 Orjinal Mesajı Yazan: unprecedented cm ama denemek içinde fm yi alabilirim aldığında fm den kopamayacaksın sonra demedi deme
NORTON Ben herzaman oldugu gibi taa 98 den beri anstoss lardan beri bu seride her yil yenisini aliyorum ve FM 2005 benim tek tercihim 98 Anstoss 2 2000 Anstoss 3 2003 Fussball Manager 2004 2004 Fussball Manager 2005 ...???
NORTON FM DE bu yil kendi macini izlerken ayni anda rakibinin macinida izleyebileceksin, eger yeterince iyi isen kendin baska bir takim kurabileceksin (BASKAN) olabileceksin...
Shadowman İkisinide alcam... Hatta TCM yide alcam en fazla zevk aldığımı oynıcam. Diğerlerini arşive kaldıracam...
gencfbdaywalker FM-TCM-CM hepsini alcam hangisi ii se oo yada yorumlara bakarım almadan önce ne zaman tamamen kalkar bu korsan cd olayı ben ozman alırım orjinalini ;)