vicdone 1-) CM YLMZ 2-) Ata Demirer 3-) Beyaz 4-) Yılmaz Erdoğan Not: Kemal Sunal'ın gönlümüzde ayrı bir yeri var...
dieforyouGS Kemal Sunal,Ata Demirer ve MUzo radyod deki adam oadam olmasa kimseye gülmem herhalde gündüzleri esprileri aklıma geldikçe deli gibi gülüyorum.Bayan olarakda Gülse Birsel elbette
blind guardian heee ben şeyi unuttum abi onu dinledikten sonra cem yılmaz filan uçup gidiyo. Power fm'in gülü geveze'yle kompela süper yaa dağılıyorum onları dinlerken bi de daha uzun yapsalar daha ii olur
T MAC 62 Orjinal Mesajı Yazan: Sevsenkiyo heee ben şeyi unuttum abi onu dinledikten sonra cem yılmaz filan uçup gidiyo. Power fm'in gülü geveze'yle kompela süper yaa dağılıyorum onları dinlerken bi de daha uzun yapsalar daha ii olur Evet Kompela enfes
blind guardian Orjinal Mesajı Yazan: madada256 kompelada kim hafta içi sabahları power fm'de (100.0) sekize çeyrek kala we dokuza çeyrek kala başlıyobi kez dinle kopamiicaksın
gunduz84 bende Cem Yılmazın Dvd si var 20 kere izlemişimdir bi yirmi kere daha izlesem kesin yine gülerim