Dej@vu benim çok hoşuma gitti güzel bir flash oyun..1006 yaptım..bakalım siz kaç yapacaksınız... tıkla">http://cc.domaindlx.com/uniflash/universtyle2.swf>tıkla/a>
blind guardian site açılmadı bende ama bütün yeti oyunlarını oynadım nasıl bi oyun olduğunu söölersen rekorumu da söölerim
blind guardian alla alla ööle bi yeti oyunu hatırlamıorum dur bi daha deneyim siteye girmeyi ehueheue ulan bu ne bööle bi koydum penguene parçalandı komedi bu yaw ehueheueheueheueheuehu 884 yaptım şu ana kadar en fazla
Dej@vu bende şans vardı biraz..bi kodum 5 mayına denk geldi sürekli anca 1006 oldu... isterseniz resim koyayım.. :D
ultrAtmaca Yeti oyunu nedir arkadaşlar? Ben fazla oyun oynamam da..Ayrica bi kere o kırmızı şeyi geçirebildim..o da 876.1 yaptim...nasil olduysa..balına :)
ultrAtmaca 897.2 oldu :) giderek proflaşiyorum..bi çaktım hayvana, mayina bi koydu, 20 sn falan kayboldu..bi zıplayışta :) sonra küüt o hızla bi daha mayinin tepesine..bi zıplayış daha ..2 zıplayışta yaptım puanı :)
Dej@vu ehü... bence çok zevkli bi oyun..şiddetle tavsiye ediyorum..birde oyunu pc nize indirin..domaindlx in bandwidt sınırı dolmak üzere...