Polat Size bir imkan verilseydi,tıpkı Geleceğe Dönüş filmlerindeki gibi zaman makineniz olsaydı,ilkin ne yapardınız? Yada Geleceğe Dönüş filmlerinde beğendiğiniz beğenmedikleriniz,düşünceleriniz nedir? >>>>>BACK TO THE FORUM>>>>>
Hami(10) 1923 e gider Atatürkü uzaktan hatta yakından tanırdım ve 2004 ün modern! Türkiyesini anlatırdım ona
ngn giderim butun yerleri toplardım(coca colanın haklarını, kasıkcı elmasını, amerikanın bir cok yerini :) ) Filmle de ilgili konusalım biraz. doktor zaman makinası yokolduktan sonra Micheal J. Fox un yanına trenle geliyor ve ucuruma dusen treninin parcalrından yaptıgını soyluyor ( o zamanda De Loreanı calısıtıracak benzin bile bulamıyolardı.hadi lokomotif buharla calısyor orayı yedik ama kalan kısmını nası yapıyor.)
vince15 Geleceğe Dönüş serisi en sevdiğim sinema yapımıdır fakat geleceğe dönme ya da geçmişe dönme fırsatım olsaydı ne yapardım onu tahmin edemiyeceğim!! :confused:
vince15 Orjinal Mesajı Yazan: ngn giderim butun yerleri toplardım(coca colanın haklarını, kasıkcı elmasını, amerikanın bir cok yerini :) ) Filmle de ilgili konusalım biraz. doktor zaman makinası yokolduktan sonra Micheal J. Fox un yanına trenle geliyor ve ucuruma dusen treninin parcalrından yaptıgını soyluyor ( o zamanda De Loreanı calısıtıracak benzin bile bulamıyolardı.hadi lokomotif buharla calısyor orayı yedik ama kalan kısmını nası yapıyor.) Hayır yanlış hatırlıyosun orda zaten doktor bir demirci ve de hazır bir trenle bu işi yapıyolar!!
vince15 Sen baya bi yanlış hatırlıyosun Michael J.Fox zaten zaman makinesi ile o zamana geliyor ancak zaman makineesi bozuluyor ve doktor da zaman makinesini trene aktarıyor!
ngn zaman makinası da bozulmusmuydu? ben sadece benzin deposu delindi diye hatırlıyordum hiç hatırlamıyorum ama olabilr de? bide nedense her bolumde aynı replikler mutlaka geciyordu :) guzel oluyodu o zamanlar komik geliyodu. simdi olsa herhalde gulmeyiz oyle seylere
Spocket Çünkü tren o hıza kendi başına, buhar ile ulaşabiliyodu (88 mil miydi? hatırlamıyorum) bundan dolayı trenden zaman makinesi yapması için benzine (nükleer enerji gibi bişey bunu da unuttum) ihtiyacı yoktu... ... Zamanına göre mükemmel bir film... Geçenlerde yine 1 ve 2'yi izledim... Tekrar tekrar izlenebilir... Şimdi bakarsak onlarca hata görürüz ama filmin güzelliği hataları görmemizi engelliyo...
ngn gecenlerde aklıma gelid simdi kimsenin yuzune bakmadıgı 64mb lik sd ramler fazla degil bi 7-8 sene evvel ne kadar ederdi sizce yani piyasada en fazla 16 mb varken 64mb ram iyi para ederdi herhalde o aralar dusundumde danik bi pc ile voliyi vururduk
Wolf Beyler ben Amerikada Universal Stüdyolarında Back to the Future Ride a girdim. Hikaye şöyle bizim salak Beef zaman makinasını kaçırıyor. De Lorean a biniyorsun 10-15 kişi alıyor ama. Bizi ilk önce buz çağına götürüo salak. Daha sonra Dinazor çağına gidiyorsun. Dinazorları görüyorsun. Dinazorlardan kaçmaya çalışıyorsun ama yanlışlıkla ağzının içine giriyorsun. Daha sonra tekrar geri geri gelip dışarı çıkıp 2030 a gidiyorsun sonra Doktor sizi kumandayla 2004'e geri getiriyor. :) Ama gerçekten çok güzeldi sanki içinde gibiydin olayın.