sahici_aslan arkadaslar ben türkiye milli takımının basındayım.Fakat euro grup eleme maclarından önce aday kadroyu olusturmam gerektiğini istiyor .ama ben bir türlü bulmadım.bilenler lütfennnnnnnnnn yardım etsin. simdiden ilginize tesekkürler :confused:
hellraiser Player&Staff searche gel.Orada filterdan sadece türk oyunculara bak.En rahat o şekilde yaparsın.Seçeceğin oyuncuyu sağ tıkla call up to the turkey squad'a tıkla.
sahici_aslan hayır onları yaptım ben fakat .haberler kısmından sana aday kadron için belirlemeni isteyen bir haber gönderiliyor.o yazının sağ alt tarafında **kadroyu onayla ** diye bir sekme var.onu bir türlü onaylayamıyorum.kadroyu onayla yazısından kadroyu onaylayamıyorum.
sahici_aslan onuda dednedi kadromdaki oyuncuların hepsi sağlam ve oyuncularımıda sectim .yinede olmadı . acaba baska bir yerden mi bu kadroyumu onaylattıracam.
sahici_aslan minumum olarak belirtmiyor fakat max.26 .26 dan fazlaya cıkamıyosunzaten .yine olmadı .yani anlayacağınız arkadaslar hızımı bu sorun kesti.yoksa20-25 gündür sabah aksam bu oyunu oynuyordum.ama hemen bir carre bulmamız gerekiyor.daha değişik fikirleriniz varsa lütfen benimle paylasın.
H-KaN Kadro senin istedigin gibiyse 2-3 Günlük Tatile git Bilgisayar kendiliginden Onaylar Kadroyu.CM4 de Oluyordu CM 03-04 de oluyormu Bilmiyorum.Ginede bi dene
khanruler Şampiyonalarda kadro max. 22 kişi olur 26 değil eğer 22'ye indirirsen sana gelen mesajda sağ alttaki buton aktif olur şu an kadron 22 kişiden fazla ise o buton sönüktür.Kadroyu önce 22'ye indir sonra oynatacağın oyuncu ayarlarını yap ve kadroyu onayla.
sahici_aslan khanruler ya burda enfazla 26 tane oyuncu secebilirisiniz diye yazıo vede ben suan şampiyonada değilim benim takıldığım yer **milli takım ADAYkadros**ben bunu bulamadım.oyunda da ilerleyemiyorum.tatile cıktım ama ondan önce sectiğim oyucu sayısını 22 ye indirmiştim.ben tatildeyken euroeleme grup maçları için sectiğim o 22 oyuncuyla katılıyorum ya bu nasıl iş anlamadım.