128 K adsl ler online oyun için değil web işlerinizi görmeniz içindir.3 ay kadar 128 ondan sonra 256 k kullanıyorum.Kablo net arkadaşın dediği gibi havuz sistemi gibidir size gelen çıkışları vardır bölgeye göre.Doldukça yavaşlayabilir ama bu sorunlar pek gözükmüyor.Olmamasıda gerek zaten. 256k ADSL alırsan 25 civarı indiriyorsun.Online oyunlarıda sorunsuz şekilde oynayabilirsin hepsini ama 128 ile öle birşey düşünme. ADSL lerdeki teknoloji biraz farklı. Senkronizasyon hızlarınız arttıkça pingleriniz düşüyor. Atıyorum ben 128k ADSL kullanırken 70 ping alıyorsam 256 kullanırken 50 ping alıyorum şu anda.Bu bağlamda 1024 te kullandım ve 9 ping atıyordum yurt içinde.Kabloların hızı ne olursa olsun lan bağlantısı gibi olduğundan hep alabildiğiniz minimum pingi alırsınız tabi sizde bir sıkışma olmadıkça.
Birde şunlar var eğer evde 2 bilgiayar ve fazlası varsa adsl de parasız şekilde dağıtırsın misal benim evde 3 bilgisayar var bir 4. sü geliyor ve para vermiyorum ek olarak.Fakat kablonet alırsan her bilgisayar için para ödemek zorundasın.
Seçim senin ben ADSL yi seçtim.
Saygılar