Malumunuz yaz geldi .. Yazlık Lunapark sinema vs gibi yerler açıldı .. Dün arkadaşların zoruyla lunaparka gittik (Ordan sonra da sinemaya gidip kız bAqıcaklardı güyA) .. Amaç Balerin adı verilen dönemeç mixer e binmekti ..
ve gene malumunuz Lunapark girişinde Güvenlik war (COPLU!) .. Biz biletlerimizi (Jeton daha doğru olur ama ) alıp Mixer için sıraya girdik ... Sırayı bozanlara nisbet biz sıramızı bekleyip yerlerimize oturduk fkat 1 ark. ımız tam oturucakken adamn teki arkadaşı ittirmek suretiyle yerine oturmuş .. Arkadaş
'Kalkar mısn' demiş
Adam tınlamamış bile aynı uyarı 2. kez geldiğinde
'a........ q.......... ç.............. s........... g..........' gibi bi argo cewap gelmiş
Arkadaş adamın üstüne çullanmış (Biz olaya burdan sonra girioz ) Bizde küfür vs yi duyup o tarafa baktığımızda olayı gördük ve olay maaline doğru hızla yol aldık .. Fakat adam lunapark müdavimi (Ki bunu sonradan öğrendik!) imiş ve tek de değilmiş .. Çarpışan araba yetkilileri (Her nese) + Mixer görevlileri+ Ranger görevlileri + Arkadaşları üzerimize çullanınca ortaya ufak çaplı bi arbede çıktı ... Coplarını kullanmaya pek hevesli güvenlik de (3 tane) coplarıyla arbede mahaline hızla yol aldı ve ilk ben olmak üzere önüne gelene indirdi ...
SonuÇ : Koluma cop yedim .. Arkadaşın burnu kırıldı ... Bi görevliye pis bi yumruk indirdim ve nakavt oldu (Sadece 1 kere vurabildim tüm arbede esnasında) ... Bi kaç yaralı daha ...
fakat bu esnada , güvenlik (3 tane) önüne gelen kadın - çocuk farketmeden vurdu .. Kadının suratına , çocuğun omuzuna gelen copları gördüm !
Bu güvenlikleri karpuz seçer gibi mi seçiolar acaba ?
Acaba oraya güvenlik boşuna mı dikilmiş , cebinde bıçak olan adamı içeri alıyor ?
Acaba güvenlik ne işe yarıyor ?
Dipnot : Tüm bunları daha sonra kavgadan kaçan bi arkadaşımız anlattı ... Tüm herkesin öfkeli bakışları altında büzülen arkadaşımız arbededen sonra güvenlik ile olan sohbetini anlatırken epey bi ter döktü ...