RubenMartin ya ark. ben w8 bulamıyorum koskoca ank. da cd olayı harbi harbi sıfır.... Ha bide oyun dvd falan diyolar. Kaç cd 5-10 falanmı??? Oynayanlara soruyorum çok kasmışlarsa hiç almayalım yani pes3 te zar zor oynuyorum....
Volcanox şu kadar söyliim 6 yıldızı açtığında rakib o an için yapılabilecek en ii hareketi seçip uyguluo vede çabuk oynuyorlar
Ghulam Bodyguards Orjinal Mesajı Yazan: Volcanox şu kadar söyliim 6 yıldızı açtığında rakib o an için yapılabilecek en ii hareketi seçip uyguluo vede çabuk oynuyorlar bu konuyla ne alakası var anlamadım volcanox :rolleye3:
Volcanox Orjinal Mesajı Yazan: RubenM ya ark. ben w8 bulamıyorum koskoca ank. da cd olayı harbi harbi sıfır.... Ha bide oyun dvd falan diyolar. Kaç cd 5-10 falanmı??? Oynayanlara soruyorum çok kasmışlarsa hiç almayalım yani pes3 te zar zor oynuyorum.... ok.
xander44 bırak we8'i başka oyunda bulamıyorum ki doom çıktı kaç gün sonra geçti elime valla. nerede bu ankarada ki oyuncular herifler eskiden peynir ekmek gibi satardı şimdi tık yok bildiğiniz yerleri bi yazsanız da baksak(maltepe hariç)
RubenMartin Orjinal Mesajı Yazan: xander44 bırak we8'i başka oyunda bulamıyorum ki doom çıktı kaç gün sonra geçti elime valla. nerede bu ankarada ki oyuncular herifler eskiden peynir ekmek gibi satardı şimdi tık yok bildiğiniz yerleri bi yazsanız da baksak(maltepe hariç) Aynı dertten muzdaribim... Ankarada cd nerdeeeee??
xander44 alooooooooo bilen yokmu kardeşim oyun nerde satılır ankarada ben sincan da biyerde buldum biri çalışırsa biri çalışmıyo..
mehmetavci Orjinal Mesajı Yazan: xander44 alooooooooo bilen yokmu kardeşim oyun nerde satılır ankarada ben sincan da biyerde buldum biri çalışırsa biri çalışmıyo.. carum 2.kat antikoyun.da var