HellscreaM valla g.tümü yayıp doom 3 oynuyorum bide frozenı oynuyorum zaten yaymaktan sandalyede izi cıktı...
Last_Blow Ben LGS olduğu için hergün 2,5 saat test ve konu tekrarı yapıyorum..Bunun dışında İnternet Cafe'ye gidip Counter oynamak, evde Cm oynamak, uyumak ve SCN foruma takılmak benim için uygun...
Apili ..ilginç..gece saat 3 e kadar chatleşirim..sonra 6 ya kadar doom3 ardından 2 saat uyku..8 de kalkar araba kullanırım..10 dk felan..sonra scn ye takılırım sonra da 6 ya kadar oyuın felan..dışarı hiç çıkmam...çıkarım da fazla diil..sporu ihmal etmem..:D
blind guardian benim şu yağmurlu ama sıcak günlerde yıkanmak en büyük hobim oldu günde 3 öğün yıkanıyorum walla :D:D:D
Apili Orjinal Mesajı Yazan: Sevsenkiyo benim şu yağmurlu ama sıcak günlerde yıkanmak en büyük hobim oldu günde 3 öğün yıkanıyorum walla :D:D:D yuuuuuhh..günde 3 öğün..abi naptın yaw..hadi ben hergün yıkanırım ama günde 3 öğün..abartma yaw..
blind guardian Orjinal Mesajı Yazan: Apili yuuuuuhh..günde 3 öğün..abi naptın yaw..hadi ben hergün yıkanırım ama günde 3 öğün..abartma yaw.. abi napiyim sabahtan akşama kadar acaip terliyorum terledim mi de yıkanıyorum sonuçta yıkanmak kötü bi şey mi ;)
Apili Orjinal Mesajı Yazan: 'Bende duş almayı severim..Ama sabah sabah duş alınca aile arası dedikodu oluyor.. :D :D ulan bu yaşta ne dedikodusu olm ya..daha küçüksün die şüphelenmezler..:D:D sende sabah alma şöle saat 10 gibi al..ssabaan köründe almak zorunda deilsin.. dedikodu haa