bilgin1987 abi ne güzel bi şekilde R.Sociedadla iki senedir gidiyorum. tek sinir bozucu şey sadece basque tan olan adamları alabiliyorum. kadroda boris var basque olmadığı için sözleşme yenileyemiyorum... mecbur sattım adamı. at. bilbao dışında başka basque takımı varmı ??? birde lizarazu ve bir kaç fransız elemanda da basque uyruğu var bilen varsa yazsın :rolleyes:
iN-T-CoMe Anlamadım hiçbişery .. Öncelikle bende R.Sociedad la oynadım 1-2 kere ama hiç böyle bişeyle karşılaşmadım .. Kökenle alakası olup olmadığı nerden çıktı ? Belki başka birşeydendir ...
kaffmur sociedad'ı hiç almadım ama sonuçta gerçek hayatta da adamların yönetim kurulu normalde sadece bask oyuncu tercih ediyor (ispanyadan alacaksa). oyunda da bunu dikkate almış olabilirler
chatlach Türkiye de nası farklı uyruktan insanlar warsa Basque da İspanya da yaşayan farklı bi uyruk die biliorum.Real sociedad ı bilmiyorum ama ben sadece Athletic Bilbao basque uyruğu dışında transfer yapmıyo die biliyordum. Bilmeyenler için açıklayim Athletic Bilbao gibi basque kulüpleri oyuncu ispanyol olsa bile uyruğu basque olmassa o oyuncuyu almıyorlar...
Orçun İNCE arkadaslar real soceidad sadece bask bölgesinden olan kisileri alabiliyor onların prensipleri bu bu da cm!nin ne kadargerçekçi oldugunu gösterio. mesela ispanya dısından alcaksanda yönetim hepsine izin vermio..
tottibattu çok basit yönetim basque bölgesınden oyuncu istemiyor...nası ath.bılboada basque dışından oyuıncu alamıyosan...real socediadda basque li alamıyosun..
Starbury ben cm'de bunun olduğunu bilmiyodum gerçektende cm'nin ne kadar kaliteli bi oyun olduğunu bir ispati daha :applause:
bilgin1987 arkadaşlar benimde bildiğime göre ispanya eyaletlerden oluşan bir ülke. diğer eyaletler katalunya, galicia, valencia vs... ancak basque'ı diğerlerinden ayıran en büyük özellik aşırı milliyetçi olmaları ve bu yüzden basque uyruğu diye bir şey var ve basque eyaletindeki kentlerde ( R.Sociedad > San Sebastian, A.Bilbao > Bilbao kentinin takımı) basque li olmayan bir ispanyol oynayamıyor ve eğer bir şekilde kulüpteyse sözleşme yenileyemiyor. CM scoutu olan arkadaşlar Nationalitye "Pays Basque" yazarsa tüm basquelileri görebilir. :cool:
bilgin1987 Orjinal Mesajı Yazan: tottibattu çok basit yönetim basque bölgesınden oyuncu istemiyor...nası ath.bılboada basque dışından oyuıncu alamıyosan...real socediadda basque li alamıyosun.. yanlış anladın sadece basque alabiliyorsun
detonator139 yanılmıyorsam sadece 3 tane baskli oyuncu bulundurabiliyorsun yanlıs hatırlmaıyorsam(cm4te)
bilgin1987 Orjinal Mesajı Yazan: detonator139 yanılmıyorsam sadece 3 tane baskli oyuncu bulundurabiliyorsun yanlıs hatırlmaıyorsam(cm4te) cm4 ü bilemem ama şuan altyapı dahil toplam 25 civarı basklı ispanyolum var
caretta_caretta ya millet kafam karıştı herkes farklı bişey söylüyo.. basklı mı alınabiliyo yoksa basksız mı?
tottibattu abi bu konu uzadı gidin türk futbolcu alın en güzeli,,,, yerli malı yurdun malı herkez onu kullanmalı..
bilgin1987 Orjinal Mesajı Yazan: tottibattu abi bu konu uzadı gidin türk futbolcu alın en güzeli,,,, yerli malı yurdun malı herkez onu kullanmalı.. abi onu da alamıyoruz AB dışı max. 4 adam hakkı var ispanyada
Fener_Man ispanya'da 3 tane bask takımı var. real sociedad , barcelona ve athl. bilbao benim bildiğim sadece bilboa bask bölgesi dışından oyuncu almıyo. diğerlerinin hali ortada zaten :)
bilgin1987 Orjinal Mesajı Yazan: Fener_Man ispanya'da 3 tane bask takımı var. real sociedad , barcelona ve athl. bilbao benim bildiğim sadece bilboa bask bölgesi dışından oyuncu almıyo. diğerlerinin hali ortada zaten :) barcelona katalunyada. hatta kendilerini katalunyanın milli takımı olarak gördüklerinden formalarına reklam almazlar... bu arada Basquenin açıklaması şeklinde yazdığım cevap kesinlikle doğrudur.
MFK-1 Orjinal Mesajı Yazan: Fener_Man ispanya'da 3 tane bask takımı var. real sociedad , barcelona ve athl. bilbao benim bildiğim sadece bilboa bask bölgesi dışından oyuncu almıyo. diğerlerinin hali ortada zaten :) Abi barcelona katalunya takımı yaw yanlışın var...