blackman2004 Bu herif manyak bu herif dehşet bu herif super abi bu ne super bir oyuncu heryerden hami gibi bombalıyor mükemmel ortalar mükemmel goller kesinlikle alın tavsiye ediyorum..
fegabj HİÇ DENEMEDİM AMA ALIRIM BARCELONADA OKADAR İYİ İŞLER YAPIYOMU Kİ OYUNCUNUN SENDEKİ ÖZELLİKLERİNİ YOLLARMISIN :type:
tottibattu bu adam gerçekte super bı oyuncu.... yanlız scolari avrupa şampıyonası kadrosuna çağırmamakla büyük hata yaptı... diğer büyük hatayıda barcelona portoya göndermekle yaptıı... süper oyuncu katılıyorum....
TheMangler abi o herif 00-01 den beri benim gözdem barca dan portoya mı gitti barca aptalca is yapmıs ama cok pahalıdır cm de
MFK-1 BEn aldım şimdi onu ama nerde oynatacam bilmiyorum yani karo da ye yok adama.. Bişe olmaz biraz yedek bekletirim sonra 30 yaşında birinin yerine koyarım
Knight Rider Genelde oynatılmıyor takımlarında (hem gerçekte hem cm'de) fakat oynatırsanız gerçekten çok iyi işler çıkarır.
MFK-1 Orjinal Mesajı Yazan: android bu adamı 34 üne kadar oynattım ve tek kelimeyle süper ama ne yazıkki c. ronaldo daha iyi Ben C.Ronaldo yu da aldım ondan oynatamıyorum... Çünkü Ronaldinho yu da aldım aynı zaman da... Orta Saha kaynıyor
Tearaway Beyler Sonucta barcelona aptal diyorsunuz ama bu adam takımda kalıpda napsın Giuly Ve Deco Nun Arasında ne yapabilridiki bence kendidede gitmekle büyük bir akıllıklık yaptıki kendini gösterecektir orda zaten orda kendini gösterdikten sonra barcelonaya avcunu yalamak düser ...... Chealse Kapar Gider .....