Orçun İNCE arkadaslar bu portodaki carvalgo 1 yılda toplam 355 gün sakattı adam iyilestigi gün tekrar sakatlanıo gönderdim rehabilitasona geldi yine sakatlandı sizdede böylemi.............
MFK-1 bende Gronkaer eskiden çok sakatlanıyor du ama artık sakatlanmıyor ama rehabilitasyon a da göndermişssin belki antreman programını kaldıramıyordur... Olamaz mı
blind guardian bende de caldwell çok sakatlanıyo adam gibi oynatamıyorum ama allahtan alternatifi war javier pinola 25 yaşında(2008/2009 sezonunda) süper acaba oyun başında da mı öyleydi ki
Starbury sakatlık hakkaten sınır bozucu bide çok önemli bi msç öncesi futbolcular antremada sakatlanmıyomu işte o zaman deliriyom oyuu hemen kapatıyorum
ZiMiTaR Orjinal Mesajı Yazan: Orçun İNCE arkadaslar bu portodaki carvalgo 1 yılda toplam 355 gün sakattı adam iyilestigi gün tekrar sakatlanıo gönderdim rehabilitasona geldi yine sakatlandı sizdede böylemi............. bende de reinaldoya aynısı olmuştu.antremanla ilgisi yok bence.çünkü 6 sezon dur aynı idman programını kullanıyorum.sadece bu sezon böyle sakatlık oldu.
CHaMPioN77 bende okan koç çok sakatlanıyor önce 1 ay tam iyileşiyo maçtan onceki gun 2 ay sakatlanıyo:)