cracks arkadaşlar (liseye yeni geçenler için sölüyom).busene hangi liseye gideceksiniz.ben şişli lisesine gidecem
blind guardian ben sakıp sabancı anadolu lisesi'ne gidiyorum eğer bu sene oraya girecek warsa gelsin 9-d'ye beni bulsun tanışalım ;)
gunduz84 Orjinal Mesajı Yazan: cracks arkadaşlar (liseye yeni geçenler için sölüyom).busene hangi liseye gideceksiniz.ben şişli lisesine gidecem oooo cracks benim mezun olduğum okula mı yazıldın?
blind guardian Orjinal Mesajı Yazan: champion77 bayrampasa al sevsenkiyo kaç puan yaptın 911........ geçen sene girdim ben
Polat Ben Semiha Şakir Lisesi'nden mezun olmak üzereyim. Size tavsiyem Meslek Liseleri! Tayyip Erdoğan sayesinde meslekler avantajlı olacak!
mehmet sel Orjinal Mesajı Yazan: Sevsenkiyo ben sakıp sabancı anadolu lisesi'ne gidiyorum eğer bu sene oraya girecek warsa gelsin 9-d'ye beni bulsun tanışalım ;) daha 14 sun nasıl 9-d desin :confused:
blind guardian Orjinal Mesajı Yazan: mehmet sel daha 14 sun nasıl 9-d desin :confused: yaw 6 gün soora doğum günüm war da kaç yaşıma gircem ben de bilmiom :D