kamilovic Electronic Arts yeni NBA oyununun kapağını süsleyecek yıldızları açıkladı; Carmelo Anthony, Tony Parker ve Pau Gasol. Yeni oyun smaç yarışması, üçlük yarışması gibi yeniliklerle geliyor :yikes: :yikes:
blind guardian yeni oyun ne gibi yeniliklerle gelirse gelsin de lütfen smaç tuşuyla basket tuşu aynı tuş olsun ama bu gidişle öyle görünüyo ki olmiicak böyle bişey baksana özel smaç yarışması filan dio
BiganT http://media.xbox.ign.com/media/681/681533/imgs_1.html alın size yeni screen lar lebron un smacı carmelonun smacı hersey harika
2ampara***Womanizer beyler oyun çok ii olcak a sistem gereksinimleri pek fazla olmaz heralde resim ler bakılırsa nba 2004 ten pek farkı yok grafiklerin
emre_acar1989 inşallah grafikler pek farklı olmaz.Ben geforce2 yle 1280x1024 çözünürlükte oynuyorum 2004 ü.İnşallah 2005 te aynı şekilde olur.Kasmadan oynanır.Screenshotlar harbiden harika
MFK-1 Evet süper olcak inşallah... Bakalım ama ben oynayamayacam fazla... Burdan Malatya ya gdiyorum yatılı olarak...
ugur35 Yanlız beyler gamepad gerekiyo sanırım. İzlediğim videosunda öyle gösteriyodu. Bilemem ama tabii ki yinede.
blind guardian Orjinal Mesajı Yazan: Allen Iverson Yanlız beyler gamepad gerekiyo sanırım. İzlediğim videosunda öyle gösteriyodu. Bilemem ama tabii ki yinede. eğer oyun klavyeyle oynanmıosa çok kötü olur kimse almaz o oyunu we ea çok büyük zarara girer o yüzden mutlaka klavyeyle de oynanır