gencfbdaywalker Arkadaşlar oyunlardan ilginç görüntüleri aktarmak için bir connu dur hadi bakalım gonderin gönderebildiğiniz gadar
Amorph Önce sen bi tane gönderseydin de biz de ona göre yollasaydık. Edit:sonradan geldi aklıma bi tane var.Euro2004'ten ilginç bir görüntü(1600x1200lük resimdi ama sitenin sınırıları yüzünden 533x400 yapmak zorunda kaldım):
blind guardian www.hyperionics.com 'da hyper snap die bi program war bunu indirip resimleri bunla çekebilirsiniz. bu arada böyle bişey level dergisinde wardı en güzel beş resme beleş oyun weriolardı. biz de hediye olarak çamurdan madalya werelim :D
gencfbdaywalker abi resim boyutu ne kadar küçültürsem küçültiyim dosya boyutu fazla değişmiyo bazılarıyla aynı resim mesela 60 a 50 onun 3kb benim 12,5 bunu nassı dusurucem
Hami(10) Orjinal Mesajı Yazan: GENCFBDAYWALKER abi resim boyutu ne kadar küçültürsem küçültiyim dosya boyutu fazla değişmiyo bazılarıyla aynı resim mesela 60 a 50 onun 3kb benim 12,5 bunu nassı dusurucem jpeg yaptığına eminmsin formatını ayrıca sınır 99 kb
blind guardian Orjinal Mesajı Yazan: *HellscreaM* bu da benden... abi noldu öyle yaa manchester sen miydin rakip miydi bu arada :D:D:D:D