HAKYOLU Bu güne kadar hep söylenir kraltv müzik ödülleri, top10, top 20, seyirci oyuyla belirlenmiyo parayı weren ödülüdü 1. sırayıda alıyor deniyo sizce doğru mu?
gostik bence de parayla oluyokı bıde su sabahları deha ıle ozge var klıparty abı program cok guzel ama top 10 yapıolar ve 3 haftadır sapur supur ısmaıl y.k. bırıncı sızce normalmı buda???
STRIKER bence şapurşupur fena değil en azından sözleri komik "herhalde yaradı yanıma yanaştı gömleğimin üst düğmesini açtı..."
HAKYOLU Orjinal Mesajı Yazan: gostik bence de parayla oluyokı bıde su sabahları deha ıle ozge var klıparty abı program cok guzel ama top 10 yapıolar ve 3 haftadır sapur supur ısmaıl y.k. bırıncı sızce normalmı buda??? bence olur şapur şupur herkez dalga geçti başta ama şimdi herkezin arabasında o war
merwish bence de parayı veren düdüğü çalıyo.ayrıca bu bbg,akademi türkiye,ikinci bahar falan da hepsi düzmece programlar.güya bizi kandırıolar...:cool:
Ghulam Bodyguards Bir kere hatırlıyorum Mahsun Kırmızıgül 2 Tane Klip Aynı Anda Çekmişti.O İki Klipte Top 10 Ve Top 20'de Çıkar Çıkmaz 1. Olmuştu.Saçma Sapan İşte Halkı Kandırıyorlar
serhat_akın 9 kralı izlemeyin!!!!herkesi kandırıyolar tatlıses tv(reklam değil)yi izleyin özellikle h.içi 13.30-15.30 arası!!!!
HAKYOLU yao şimdi hakkını werelim konuyu ben açtım ama yine de güsel parçalar war linç ettik beyler kanalı ya....