Bu güne kadar hep söylenir kraltv müzik ödülleri, top10, top 20, seyirci oyuyla belirlenmiyo parayı weren ödülüdü 1. sırayıda alıyor deniyo sizce doğru mu?
Kral Tv müzik ödülleri bence biraz parayla oluyor.
bence de parayla oluyokı bıde su sabahları deha ıle ozge var klıparty abı program cok guzel ama top 10 yapıolar ve 3 haftadır sapur supur ısmaıl y.k. bırıncı sızce normalmı buda???
bence msj gönderen çok kişi olduğuna inanmıyorum özellikle atvdeki programa.....
Bence berbat bi şarkı Şapur Şupur nası oluyor da zirvede , bilmiyorum artık...
bence şapurşupur fena değil en azından sözleri komik
"herhalde yaradı yanıma yanaştı gömleğimin üst düğmesini açtı..."
Evet parayla. Hersey parayla Kralda..
Artık değil çok öneceden de vardı age of empires den fırlamaış paladinoğul :D :D
Orjinal Mesajı Yazan: gostik bence de parayla oluyokı bıde su sabahları deha ıle ozge var klıparty abı program cok guzel ama top 10 yapıolar ve 3 haftadır sapur supur ısmaıl y.k. bırıncı sızce normalmı buda???
Orjinal Mesajı Yazan: gostik
bence olur şapur şupur herkez dalga geçti başta ama şimdi herkezin arabasında o war
bence de parayı veren düdüğü çalıyo.ayrıca bu bbg,akademi türkiye,ikinci bahar falan da hepsi düzmece programlar.güya bizi kandırıolar...:cool:
Ya valla bence Top 10 , Top 20 falan gibi listeler çoğu kanallarda parayla oluyor..
Ama aynı zamanda millete de mesaj attırıp bi de ordan para azanıyorlar yaw...
Bir kere hatırlıyorum Mahsun Kırmızıgül 2 Tane Klip Aynı Anda Çekmişti.O İki Klipte Top 10 Ve Top 20'de Çıkar Çıkmaz 1. Olmuştu.Saçma Sapan İşte Halkı Kandırıyorlar
kralı izlemeyin!!!!herkesi kandırıyolar tatlıses tv(reklam değil)yi izleyin özellikle h.içi 13.30-15.30 arası!!!!
kral tv ne?
yao şimdi hakkını werelim konuyu ben açtım ama yine de güsel parçalar war linç ettik beyler kanalı ya....
Parçaları verirler ama top-10-20 hepsi parayla işler
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: