Orjinal Mesajı Yazan: Overkill
Peki hiç uykunuzda astral seyahat yaşadınızmı. Ben bir kaç kere yaşamıştım ama ne olduğunu bilmiyordum. Uykunuzdayken sanki düştüğünüz hissine kapılırsınız ama rüya gibi değil gerçek bir düşüş. Tam yere kapaklanacakken feci şekilde uyanırsınız. Kalbiniz deli gibi çarpar. Tanıdığım bir kişide daha olmuş bu olay, zaten o anlatmıştı bana bunu. Çok ilginç bir duygu bir kere yaşanmalı ama birden fazlası pek hoş olmuyor..
dostum şimddi şu iş şöle oluo..2 türlü düşme vardır :D biri rüyada biri a.h de..ben genellikle a.h de düşerim..eskiden sık sık olurdu ama artık azaldı..
yere düşerken içimde bi acaip heyecan oluodu..kollarım ayaklarım herşeyim serbestti..inanılmaz bir duyguydu..düşüyordum toz duman çıkıodu bunları hep 2.tekil şahıstan görüyodum ama düşen ve yaşayan yine ben oluyodum..bazen de gören de yaşayanda ben oluyodum..tozdan sonra bi uyanıyodum ama böle sarsılıyodum sanki kontrol edebildiğim kaslarımın hepsi istem dışı olarak çallışmış gibi oluyodu..nefes alamıyodum toz kokusu geliyodu..düştüksen 1 sn soonra (tozdan sonra işte)acaip bi haraketle uyanıyodum...
eskiden sık sık yaşardım..niyeyse artık yaşayamıyorum doğru düzgün...bazen de rüyalarımda yanıbaşımdaki insana avazım çıktığı kadar bağırırdım ama duymazdı..çünkü sesim çıkmazdı..ve hayaletler gelip beni alır götürürdü..bi de klasikleşen rüyalarımdan birisinde de arabayı yokuşta kaldırırım ancak frene bastığımda tutmazdı...hızla giderim durmak için frene basarım tutmazdı..şangırt öndekine girerdim ve yine astral yolculukta olduu gibi olurdu..
ama duyduğuma göre bu astral yolculukta ruhumuz bizden kısa süreliğine ayrılıyor ve tekrar geldiğinde o şekilde uyanıyoruz..bunu söyleyince korkmaya başladım :yikes: