TheMangler :hugs: Cristian Ledesma (herhalde böleydi) Thompson harici 24 yaş altı Türk yabancı fark etmez DMC A R A N I Y O R :hugs: Tşk şimdiden :applause:
Knight Rider Roma'nın alt yapısındaki De rossi***** . Barcelona'nın al yapısındaki İniesta***** ------------ Francis**** Serkan balcı**** ------------
MFK-1 rio ferdinand jhon welsh galiba böyle idi adı igor tudor igor biscan igorların ikisini bir araya getirrisen iyi oynarlar
gostik paran az ıse fredy wıllıam thompson..alabılıosan de rossı yada renato derım sana ..xabı alonso pahalı vede bence de rossı daha ıyı ama fredy w.t. da baya ıyı oyuncu ..sudan ucuz fıtyatıda var...
TheMangler bana gelecek oyuncunun 25 yas altı 49.500 maası kabul edecek antalyaspora gelecek uefaya katılıyom 2.senem ve de 4.000.000 altı paraya gelmesi lazım
TheMangler gostik sen galiba yazının başlıgını okumadın freddy william thompson olmasın dedim ama yine de sagol
TheMangler gökhan senol ismail candir s.büyükbayrak var ama yine de sagolun bana bu da yeter bu sene böyle idare edelim