Ghulam Bodyguards Beyler counter strike için server açıcaz da bu konu hakında bilgisi olan varmı (Netten oynamak için )
-Connect- Server açmak derken , 10-15 kişilik bir server mı yoksa arkadaşlar arasında oynamak için 2 veya 3 kişilik bir server mı?
Ghulam Bodyguards örnek: connect cs. ....... com die giriyosun ya onun için bi de bu paral1ym1_ connect bilgin varmi seni admin yapar1m ha :yikes: :hugs:
-Connect- Baban her sabah evden çıkarken sana bi 100 dolar sallıyor heralde. :p 20 kişilik çok pahalı olur 14 kişilik var 94$ , 20 kişiliği kimse almıyor diye listeye bile koymamışlar. :D
Ghulam Bodyguards Orjinal Mesajı Yazan: -Connect- Baban her sabah evden çıkarken sana bi 100 dolar sallıyor heralde. :p 20 kişilik çok pahalı olur 14 kişilik var 94$ , 20 kişiliği kimse almıyor diye listeye bile koymamışlar. :D abi anlamadın ben cafeye açcam ya cs için kredi karı numarası vercem bunun için link falan var ben onu sordum
-Connect- Mutluhost , Hostbaba , Prohostr gibi host şirketlerinden alabilirsin...Fiyatda dediğim gibi işte.