WaRCrafT beyler biraz saçma bi soru olabilir ama en iyi oyunlardan bahsettik hep en kötü oyunlar sizce neler?(3 tane)ve aldığınız oyunlardan 1-jurassic park ın en son çıkanı 2-spiderman 2 (pc iğrençti) 3-nina diye bi oyun var dı o sinir
blind guardian spiderman 2 (gerçekten de saçma sapan bişeydi) aura fate of the ages die bi advanture oyunu(bulmacaları iğrençti tamamen sallama üstüne kurulu) rollercoaster tycoon 2 (ikinci oyunu ilkinden daha kötü olan ilk we tek oyun)
WaRCrafT Orjinal Mesajı Yazan: Sevsenkiyo spiderman 2 (gerçekten de saçma sapan bişeydi) aura fate of the ages die bi advanture oyunu(bulmacaları iğrençti tamamen sallama üstüne kurulu) rollercoaster tycoon 2 (ikinci oyunu ilkinden daha kötü olan ilk we tek oyun) :D rollercoaster tycoon 2 (ikinci oyunu ilkinden daha kötü olan ilk we tek oyun):D valla kardeş ben olsam öyle tek oyun demezdim spiderman 2 öncesinden 1000 yaığın daha kötüydü pc için;)
Hami(10) en iğrenç oyun bikini karete babestir 4 cd dir toplam oynama süresi kişiden kişiye 2- 4 dk arası değişir.
blind guardian yaw level dergisinde okumuştum bikini oyununu %2 wermişlerdi böyle ebleh suratlı kızlar çat çut diye savaşıyomuş fatality olarak da birbirlerinin üstünü çıkarıolarmış o kadar
blind guardian Orjinal Mesajı Yazan: paladin bence kötü oyun yoktur.. bakımsız oyun vardır... :D Orjinal Mesajı Yazan: C @ L i P h MUHAHAHAHA bizim resimcini sözü. Kötü resim yoktur bakımsız resim vardır :D benim annemin sözü de war tabe çirkin kadın yoktur bakımsız kadın wardır :D(gerçi kötüyü çirkin olarak değiştirdim ama olsun ;))