âİ£T10 Beyler BEŞİKTAŞ'ın yeni sezon formaları tanıtılmıştı. Dünkü maçta en güzel olanını(bence) giydiler. Damalı. Lütfen bu formalar üzerinde uğraşırmısınız? Şimdiden sağolun!!!!
SCoRPioN ® Bence bu sezon Beşiktaş'ın formaları çok kötü. Ben de çok detay gerekyirdiği için bu formaları Fifa 2004 için yapıyorum.
SCoRPioN ® Ve Beşiktaş Oyuncuları :( ( Bunlar işimize yaramaz. Üstteki daha güzel :) ) İşte Beşiktaş'ın çubuklu formasını en güzel taşıyanıyla :)
âİ£T10 Orjinal Mesajı Yazan: Scorpi10 ® Arkadaşım formalar bunlar değil. Beşiktaş bunları giymeyecek ! Giyilmeye giyilcek ama hangi maçlarda giyerler bilemem... 4 çeşit forma var. Çıkar çıkar giy.
âİ£T10 Beyler şimdi gördüm Oldfart gs'ye formaları hemen yapmış. Allah aşkına birileri bizim formalarlada ilgilensin.. Lütfen....
orkunbjk ah ah nerde o eski kitmaker'lar. Anında yeni formaları yaparlardı. Sanırım tatildeler:) :) :) :)
âİ£T10 eagle1903bjk, Biraz acele etsen iyi olur. Sabrım kalmadı. İnşallah yaptığın formalar 1-GK Home 2-GK Away 3-Home 4-Away formaları kesin olur.(inşallah yaparsın) Ve Alternatif olarak Resimlerdeki formaları da yaparsın herhalde....
orkunbjk Puma ile olan sponsorluk anlaşması iptal ediliyormuş. Fanatik ve Milliyet gazetesine göre. Salı NIKE ile yıllık 3Milyon $'a anlaşma imzalayacakmış. Eğer doğru ise Puma formaları yapmanıza gerek yok. NIKE formaları bekleyelim. Tabi Eğer doğru ise.
âİ£T10 Eğer söylediklerin doğru ise Türkiye ilk ve tek Forması nike olan biz olcaz. Haberi takip edip öğrenelim.... Bugünki gazetede mi yazıyor... Süper olur.....
âİ£T10 Orjinal Mesajı Yazan: orkunbjk Puma ile olan sponsorluk anlaşması iptal ediliyormuş. Fanatik ve Milliyet gazetesine göre. Salı NIKE ile yıllık 3Milyon $'a anlaşma imzalayacakmış. Eğer doğru ise Puma formaları yapmanıza gerek yok. NIKE formaları bekleyelim. Tabi Eğer doğru ise. Sonuna kadar haklısın. Şimdi fanatik'te okudum. Ve eğer fanatik yazdııysa %99 doğrudur. Bekleyelim ve görelim... İnşallah öyle olur.... Beşiktaşımıza NIKE Yakışır.... Türkiyede ilk ve tek....... Puma formaların yapımını durdurun. Nike geliyor......
goekhan30 Arkadaslar bana lütfen yardimci olurmusunuz bana pes3 icin TSL lazim indirmek icin Soccernet de olmuyor bana bir iki baska site yaza bilirmisiniz yardimci olursaniz cok sevinirim!!!!!!!!!!!!!