Dabulu ArkadaŞlar Dİyarbakir İle Oynuyorum Yenİ BaŞladim Oyuna Ve 3. Haftadayim Tarnsfer DÖnemİn Bİtmesİne 1 Haftadan Az Kaldi Bana Elİmde 1 Mİlyon Dolar Lik Kalİtelİ Hemen YararlanabİleceĞİm Bİr Mc SÖlermİsİnİz 1mİlyon Dolari AŞmasin ÇÜnkÜ BÜtÜn Param Bu LÜtfen Acele Cvp Yazin.
khanruler Eğer yabancı olsun diyorsan Oskitz Estefania Patricio Perez(1 milyon üstü olabilir) Türk olsun diyorsan İrfan Başaran(fakat çok genç) Hürriyet Güçer
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: 'Damian Luna bide Hürriyet Güçer Hürriyet Güçer ve Shabalala özellikleri iyi olmamasına karşın çok iyi adamlar bu nası oluo acaba :) Bu arada Shabalala(Ajax) tavsiyemdir .. Riccardo Montolivo da olabilir ..
tottibattu Orjinal Mesajı Yazan: paladin adam orta saha diyo sen cerci diyosun... gol oldu cercı attı
blind guardian fredy william thompson dmrlc ama olsun orta sahada da harika oynuyo bu arada bugün braathen'i savunmada oynattım sevilla maçında adam 9la oynadı hep savunmamı oynatsam ne? :D
CHaMPioN77 Orjinal Mesajı Yazan: tottibattu gol oldu cercı attı alla alla adam ne diyo sen ne dion bize ne kim attıysa attı mc onerim ise senol gokhan orada oynayabılır hemde iii maclar cıkarır yada kım kallstrom