CaRMeLoAnTHoNy Bence kesinlikle Carmelo olmalıydı. Lebron seçildi ama ben Carmelo'yu çok istiyordum. Bana göre yanlış seçildi. Sizce?
ThEQueSTioN MVP mi Rookie of the Year mı? Rookie of The Year bence LeBron ve Carmelo arasında paylaşılabilirdi. MVP çok normal.
CaRMeLoAnTHoNy Ikisi de. Bence "Rookie Of The Year" kesinlikle Carmelo olmalıydı. MVP'nin ise Garnett olması çok normal.
Starbury Bu nasıl soru tabi ki doğru seçildi bi kere istatistikler öyle diyo LeBron performansının daha iyi olduğu kesin üstelik de Lebron'u daha bu lige adım atmadan önce çoğu kişi tanıyodu 1 numaradan seçileceği kesinde hatta rookie of the year olacağı bile
ThEQueSTioN Abi ben hala ödülün paylaşılmasından yanayım. 1999 'da Steve Francis ve Elton Brand'ın ödülü paylaştığı gibi.
TheFahrix Orjinal Mesajı Yazan: B-DAVE Prestijin yardımı oldu Ewet ama bu işin sonucunu prestij değil istatistikler belirliyor...
kamilovic Orjinal Mesajı Yazan: TheFahrix Ewet ama bu işin sonucunu prestij değil istatistikler belirliyor... ewt....................
T MAC 62 Carmelo'nun istatistikleri daha iyiydii LeBron'un tanınma prestiji ve spektaküler hareketlerle kazandı
*{Bå®ô$_1905}* Mesela Carmelo Adidas ile süper bi sözleşme yapsa , sonra reklamlara falan çıksa kesin seçilirdi.