Amorph var mı???Ad-aware,12Ghost Pop-up Blocker,Spybot-Search&Destroy ve Spyware Doctor hariç.iki tane pop-up penceresi açılıyor.IE açık olsada olmasada.nasıl düzeltebilirim?(bu arada sitelerden biri pop-up engelleme programı sitesi :) )
Amorph Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 baba msn toolbar kur sorununa çözüm olablir çünkü popup engelleme özelliği varrrr Msn toolbar kurulu ama şu ana kadar hiç işe yaradığını görmedim.
Ghulam Bodyguards Orjinal Mesajı Yazan: EMINEM Msn toolbar kurulu ama şu ana kadar hiç işe yaradığını görmedim. üstteki aktifleme tuşuna bastınmı peki :applause:
Amorph Tabi ki.Ama 3-4 gün içinde sadece 1 pop-up engelledi!bide şunu ekleyeyim bu pop-uplar sadece IE açıkken gelmiyor.Sürekli açılıyor.Bunlar yüzünden cs oynayamıyorum adam gibi..
-Connect- Google Toolbar yükle , hem pop-up çıkmıyor , hemde hemen elinin altında google.com.tr ;) Ayrıca aynı sorun bende de vardı ve Ad-Aware yükledim ve bi scan yaptım sorun bitti...
Amorph Neyse millet ben hallettim sorunu.Önce ZoneAlarm'ın yeni versiyonunu kurdum o engelledi.sonra da Norton'u 2004'e yükselttim o da temizledi.
Amorph Ya baya crack fln var ama şimdi sitede yasak bunları konuşmak.Zaten Norton2004'ü ben de trial kullandım.2003'üm fulldu.