AlPéR Orjinal Mesajı Yazan: gs_akin_1905 iyi güzel formalarda nasil indirecez???? resmin üzerine sağ tıkla farklı kaydet de...
must_sargin formalar harika olmuş, yalnız beşiktaş ve trabzonspor formalarının üzerindeki yazıları kaldırabilir misin? oyuna aktarınca yazılar da çıkıyor.
cemyassimo must_sargin haklı formayı indiriyoz.yazılar formanın yarısını kaplıyo,işimizede yaramıyorrr!.!
-Connect- Osman formalar photoshopla yapıldı. :D Ayrıca cemyassimo Bu formalar bir yama için yapıldığından üstünde yazılar var...
NayguleR Orjinal Mesajı Yazan: osmanozcilingir Bu formaların photoshopla yapıldığana kimse beni inandıramaz:D Çünkü osman paintshop pro ile yapıyoda ondan :D :D :D
Grandmonster kit raptorla oyuna forma yüklüyorum oyuna giriyorum formalar gözükmüyü oyuncuların üzerinde missing texture yazıyo lütfen yardım edin
Wolf Inan bana photoshop da da paint shop da da bu kalitede ve bu kalitenin daha ustunde formalar yapilabilir.. ;)
DeaN scorpion sen nasıl fenerlisin galatasarayın formalarına daha cok önem vermişsin fenerin formaları benzememiş umarım düzeltirsin
fenerli@1907 abiler bana forma ve patch yapmak için hengi programlar gerekir yazın sizde varsa bana bi e-mail atın valla cok merak ediyom nası yapılıyo :confused: