Evet , bu haberi aldım ve çok sevindim. Çok severim ben Hill'i ama adamcağız zavallı ya sakatlıktan bi türlü kurtulamamıştı ama bu sezon dönebilir , umut var..
NBAin en önemli yıldızlarından biri olmasına rağmen 2000-03 yılları arasında yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sadece 57 karşılaşmada forma giyebilen Grant Hill, yeni sezona yetişebilmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Geçirdiği ciddi sakatlıklar sonrasında basketbol kariyerini noktalama derecesine gelen Grant Hill, Orlando Magic forması ile geçtiğimiz günlerde bir hazırlık karşılaşmasında yer aldı. Son derece başarılı bir performans sergileyen ve özelliklede sıçrarken herhangi bir sorunla karşılaşmayan Hill, karşılaşma sonrasında ameliyat bölgelerine herhangi bir buz tedavisi bile uygulama gereği duymamış. Hillin bu performansı üzerine basına bir açıklama yapan Genel Menajer John Weisbrod Hemen heyecanlanmak ve bunun üzerine kuramlar yapmak istemiyoruz. Ama şunu söyleyebilirim ki Grant çok iyi gözüküyor. Biz yine de her şeyden emin olabilmek için bir süre daha beklemek istiyoruz sözleriyle düşüncelerini dile getirdi. 1994 Draftında ilk tur 3.sıradan Detroit Pistons tarafından seçilerek NBAe adım atan Hill, son olarak forma giydiği 2002-03 sezonunda oynadığı 29 karşılaşmada 14.5 sayı- 7.1 rebound ve 4.2 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.
Inşallah son anda falan bi terslik çıkmaz da döner...