detonator139 bi takımın en onemli mevkisi neresidir gk d l/r d c dmc m c m l/r sc tabi yazmadıklarımda var (oyuncu alacamda)
mazlumfirari bence kalecidir zamanında çok yandım bu konuda çok iyi forvetlerinde olsa her zaman yediğinden fazla atamıyorsun
Frostmourne hepsi de çok önemli, kaleci yada defans problemi çekersen, çok gol yiyip kaybedersin forvet sıkıntısı olursa gol atamazsın, orta sahada problem varsa da oyuna hakim olamazsın
Amorph Bence GK ve DMC.Çünkü DMC hem atak başlangıçlarında top kapıyor hem de atakları düzenliyor.Bence bu işi en iyi yapan da Vieira.
iN-T-CoMe Biri olmazsa öbürü çöker .. Bence saçma bi olay futbol öyle yokh amc ydi cartdı curttu üzerine kurulu olsa o mevkisi güçlü olan şamp. olurdu .. Bi Real Bi Man.UtD servet harcayıp 8-10 adam almazdı ... Ama illa en iyisi hangisi diosanız tabii ki de yedekler ;)
blind guardian forvet we biraz da orta saha dışında hepsi bi forvetin we orta sahan olmazsa maçtan en az bi puanı kurtarabilirsin ama defansın weya kalecin olmazsa mağlup olman kaçınılmazdır
MFK-1 bence gk, sonra defans gelir ve öbürleri iyi olmalı ama bence bir mevkiye bağlı değil yinede en önemli yer kaleci mevksisi
Knight Rider Orjinal Mesajı Yazan: dgn84 Benim oyun sistemime göre en önemli mevki DM.. Orda iyi oynayan biri yoksa çok zorlanıyorum. aynen katılıyorum..
Dabulu abi futbolda her mevki önemli ama bende dmc daha çok iş düşüyor onun için dmc yi alırken çok dikkat ederim.
detonator139 bende yorumlara bakaraktan owen hargrewes i kadroma kattim umarim iyi oynar hazırlık maclarında fena oynamadı
Dabulu yaw aslında hem futbol takım oyunu deniyor şimdide en önemli mevki soruluyor biraz tuhafıma gitti