Evet süper bi maçtı. Bayıldım Italya'ya.. Helal olsun demek istiyorum. Hepsi yürekten oynadılar ve Amerika'ya tarihlerinin en farklı yenilgisini yaşattılar. Süper bi oyun. Hem de Fucka ile Myers gibi iki süperstar yokken. Müthiş tek kelimeyle müthiş. Basile 25 sayıyla coştu. 3. periyotta tam 5 üçlük isabeti buldu. 3. periyotta tek başına taşıdı Italya'yı. Galanda da süper oynadı ve 28 sayı attı. 2. periyotta ilk 9 sayıyı attı ve 2. periyotta da o taşıdı Italya'yı.. Resmen dağıttılar. Pozecco görevini iyi yaptı. Pasları , asistleri ve sayıları ile süperdi. Ayrıca Bulleri pek iyi oynamamasına rağmen Italya'nın her zaman kadrosunda yer bulan skorer bi guard. Chiacig fena değildi. Pota altına o da çalıştı , çırpındı! Alex Righetti genelde vasat bi adam. Euroleague'de falan görüyordum çok iyi bi adam değil. Dün de ilk periyot biraz ortaya çıktı(8 sayı) ve daha sonra yine kayboldu. Radulovic-Mian-Rodolfo ........-Marconato yedek adamlar ama onlara da helal olsun..
Gelelim Amerika tarafına.. Tek kelimeyle koca bi "0". Adamlar sahada ne yaptıklarını bilmiyorlar. Tamam uzak yoldan geldiler ama bu bu kadar kötü oynamalarını gerektirmez. Resmen döküldüler. Ve tarihlerinin en büyük farkını yediler. Daha önce Arjantin'e karşı 87-80'miş ama şimdi 17 sayı oldu.. Böyle giderse 20 de olur 30 da.. Bence Rüya Takım'da yine en etkililer Carmelo Anthony ile Tim Duncan ikilisi oldu.. Bazen de Dwyane Wade katkıda bulundu. Başka adamlar doğru dürüst oynamadılar. Ne Carlos Boozer , ne Richard Jefferson , ne Allen Iverson , ne Stephon Marbury adam gibi oynadılar. Böyle giderse olimpiyatlarda hayaller suya düşer.
Bugünkü maçta Almanlar da Italya'nın yaptığının aynısını yapmaya çalışacak. Özellikle Dirk Nowitzki çok formda bakalım nasıl oynayacak? Ayrıca Ademola Okulaja ve Mithat Demirel gibi iki Euroleague oyuncuları var kadrolarında. Marco Pesic var o da euroleague'de oynuyor. Bu maç da tehlikeli , bakalım ne yapacak Amerika? Saat 10.30 gibi yine NTV'nin başında olun!
Hiçbir yerden alıntı değildir , tamemen kendi yazımdır! Saygılarla...