calicitaha Bende de buna benzer bişi olmuştu Ben Beşiktaştaydım hangi takımla oynadığımı hatırlamıyorum herif kendi yarı alanının ortalarından bi uzun top attı top seke seke bizim cordobanın yanından geçti cordoba hareket bile etmedi
TheMangler Orjinal Mesajı Yazan: madfaruk Bab , senin siteye gönderdigin mac kaydini izledim ; 1trezeguet atiyor 1piero atiyor mac2-0 bitiyor. Buffon un attigi gol yok. Yanlislikmi oldu diye bi daha download yapip tekrar izledim yok valla. Anlamadim benmi yanlislik yaptim. Bu ara dün cm oynarken acayip bir kural hatasindan enterasan bi gol attim. Hakem penalti verdi , düsen oyuncu sakatlandi yerine baskasi girdi , giren oyuncu penalti kullanilirken topun onunden gecti , top kaleciden dondu gitti vurdu topa bide utanmadan ve gol sayildi ya , hahahaha . Cok ilgincti yani 'Dumur' oldum izlerken. Simdi sitede ilgili arkadaslarla kontaga gecmeye calisacagim , eger arzu ederlerse siteden cekip izlersiniz. İsteyen arkadaslar varsa maillede gönderiyim. Görüsmek üzere ben de de 1-1 bitti zannedersem hasangokcen yanlısını mı cektim acep
Tearaway Orjinal Mesajı Yazan: caretta_caretta yaw yeri değil ama doping dedin de aklıma geldi keşke oyunda öyle bişey olsa. bazı oyuncularda doping çıksa , ceza alsalar veya biz de ceza verebilsek.. Ahhhhhhhhhhh Keskeeeeeee
FeRBeCK Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Böyle ilginç goller varsa bana verin , sitemize koyalım ... Nası yollanıo bi bilgi versen? Ayrıca Buffon un gölünü açmak için bir şey lazım (Birlikte aç menüsünde) oradan nei seçmek lazım?