freelander426 arkadaşlar arsenal kupaları teker teker alıyodum ama henry sakatlandı ve 13 ay yok.şimdi ne yapıcam.geçen sezon 57 maçta 57 gol 28 asistle ligi bitirmişti.simdi onun yerini dolduracak biri lazım.lütfen yardımcı olun..
tottibattu allah kurtarsın kardeş,,,,arsenalde adam gibi başka forvette yok,,,hemen bişelr yapman laızm 13 ay uzun bi süre
[C]ane[X] Ya bu henry benim oynadığım bütün oyunlarrda hep boyle uzun sakatlılar yaşıyo... heralde müzmin bi sakatlığı war...
haydin Orjinal Mesajı Yazan: freelander426 arkadaşlar arsenal kupaları teker teker alıyodum ama henry sakatlandı ve 13 ay yok.şimdi ne yapıcam.geçen sezon 57 maçta 57 gol 28 asistle ligi bitirmişti.simdi onun yerini dolduracak biri lazım.lütfen yardımcı olun.. rehabilitasyon a gönder altı ayda iyi ederler sana.
khanruler kesinlikle rehabilitasyona gönder 2-6 ay arasında tedavi görür eskisinden daha iyi geri döner.Henry tipinde oyuncu arıyorsan ANATOLİ TODOROV'u öneririm
Dabulu valla bende bi aralar arsenalle baya bi oynadım ama henry sakatlanmadı böyle hiç bu arada henry geçmiş olsun dileklerimi ilet çiçekleri henry nin evine yollarım:)
MFK-1 bence ya kakalov u almayo dene yada todorov ikiside çok iyi ama bence en iyi henry ama alternatif olarak kaklov başta olmak üzere deneyebilirisin
T MAC 62 Tevez'i al 3 11 milyon dolara aldım 3 yılda 76ya sattım ayrıca coşuyo onun dışında Luca Toni , Daniel Braathen , Anatoli Todorov.