Orjinal Mesajı Yazan: Medya
tyson ilk rauntta az daha nakavt edıyordu ama zaman bııtti.ayaklarını yerden kestı adeta tyson danny nin.bence o adam sansa kazandı.tyson o sıra ne bılıyım bır sey oldu adama.bu arada dannyi Sinan 6.rauntta nakavt etmıs..
Kesinlikle katılıyorum! Aramızda bazı bokstan anlamıyanlar kafadan salliyorlar...bir şey bilmeden konuşmamanız lazım..
Adama bir kere niye hayvan ismi veriyorsunuz ki?! sonuçta o da bir İnsan ,üstelik Müslüman...tabiii sizi bilmem...
maç oyunun başında bitti diyenler..herhalde oyunun başında bitti Mike Tyson yani Malik Abdülaziz her zaman 1nci 2nci 3ncü işi bitirirdi.Yani 4üncü round gayet normal birşey...
Okuduğuma göre Mike Tyson maç sırasında ayağından sakatlanmış,zaten bir an maçta ayağına bir şeyler olduğunu görebilirdiniz eğer dikkat etseydiniz.
Şimdi soruyorum Mike Tyson Williams maçında hiç doğru dürüst sağ yumruğunu kkullandı mı? Hayır kullanmadı çunku bacağının bunda etkisi vardı sağ yumrak her zaman bitiricidir,bunu bende yaşandım antramanlarda kendimde 3 4 yıldır boks yapıyorum.ayağından veya bacağından sakatlanmak çok kötü birşey.
Herhalde aramızda maça bakanlar demiştir bir sağ verse adam kesin düşer diye.
neyse...herhalde bu maç tekrar oynanacak...bunu hem mike tyson hemde williams istiyor..o zaman gerçekleri görücez...