CaRMeLoAnTHoNy Evet , ben tam bi dahaki yıl için NBA TV almayı düşünürken bu muhteşem haberle sevindim. S-5 bandından artık 24 saat kesintisiz NBA TV yayını var. Çok sevindim :) ve ilk siftahı az önce Chicago-Charlotte maçıyla yaptım :)
CaRMeLoAnTHoNy Neden kapansın be abi? Mis gibi açtılar işte 2-3 aylık ömrü yoktur NBA TV'nin.. Çok güzel ya Yaz Ligi'ni falan da veriyor. WNBA veriyor.
CaRMeLoAnTHoNy Şimdi de 72 yılının Lakers-Bucks maçı var. Evde nostalji yapıyorm! :) 28-24 önde Lakers.. Ilk çeyrek bitmek üzere.. Vee 28-26 bitti..
GOZİT orda zaten pek bişey vermiyolar digitürk te vardı nba greatest games var eski nba action var eski nba jam vardı belki kabloda yeni verirler
Starbury Herşey güzel ama bizim gibi öğrenci adam için zararlı ha bide digiturkdeki nba tv yayına devam edicek de mi?
CaRMeLoAnTHoNy Abi var ya ben şimdi zor ders çalışırım ha paso maç izlerim gece falan kalkarım :) Yandı bizim aile :D Bilmiyorum ama Digiturk'teki Türkçe yayın yaptığına göre herhalde devam eder..
T MAC 62 Orjinal Mesajı Yazan: GOZİT orda zaten pek bişey vermiyolar digitürk te vardı nba greatest games var eski nba action var eski nba jam vardı belki kabloda yeni verirler Veriyolar geçen gün NBA jaam vardı NBA tv nin tek kötü yanı bir maçı aynı gün 3-4 kere veriyor
CaRMeLoAnTHoNy Evet :) Dün Bucks-Lakers(AbdulJabbar-Chamberlain) maçını 3 kere verdi. Spurs-Denver Yaz Ligi maçını da 2 veya 3 kere verdi..
*{Bå®ô$_1905}* Bi maçı 3 kere vermek yerine başka başka maçlar verseler iyi olacak.. Ayrıca **1 saatin yarım** saati reklam ile geçiyor NBA TV'de , onu hiç sevmiyorum işte!
CaRMeLoAnTHoNy Şimdi de Portland-Lakers maçı var ama hangi yıla ait bilmiyorum.. Yalnız Abduljabbar Lakers'ta , Bucks'ta değil..
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: CaRMeLoAnTHoNy Şimdi de Portland-Lakers maçı var ama hangi yıla ait bilmiyorum.. Yalnız Abduljabbar Lakers'ta , Bucks'ta değil.. Uf aman ya saat gecenin 1'i oldu ve bu maçın yine tekrarını veriyolar :confused:
CaRMeLoAnTHoNy Orjinal Mesajı Yazan: Quattro bi de ikide bir i love this game reklamını çıkarıyolar Off ya deliriyorum işte buna :) Artık "1000 Reasons"'ın hepsini ezberledim izleye izleye :D