FeRBeCK Şimdiye kadar bi oyuncu için ne kadar ödediniz? Ben Benfica lı Simao için 25.000.000 Sterlin (Kim için olduğunu yazarsanız sevinirim)
blind guardian ben walla bi kere o shea için 41 milyon dolar önerdim we aldım sırf o war en pahalı yoksa diğerlerinin hepsinde gençleri alıorum
khanruler Ben 2010'lu yıllarda Real Madrid'ten Xavier Padilla diye bir oyuncuyu 69M $'a almıştım.O zamanlara kadar çok ucuz transferler yapmıştım ve bi tane yıldız patlatayım dedim.Zaten geldiği anda worldclass winger oldu adam tam bir afetti.
ako55 pazziniye 23milyon dolar verdim(15 peşin 8 taksit) genelde ben hep beleşe oyuncu alıyorum.çünkü ben sözleşmesi biten iyi oyucu avcısıyım
bjkufo adriano'yu m. utd'ye 43 m. paund'a aldım. bunun dısında wayne rooney'e de 30 m. paund odedim. bayern munich'de kleberson icin 22 m paund+s. deisler'i verdi
Amorph valla ben bi oyuncuya hayatta astronomik rakamlar önermem.aldığım en pahalı oyuncu ronaldinho.o da sözleşmesi korumada olmadığı için 18milyon$.
blind guardian ben bi kere cm 99/00'de yani oyuna başladığım ilk senede zola'ya 150 milyon dolar önermiştim o da gelmişti kuzu kuzu hiç unutmam bak onu :D
theodyssey Ben almadım ama benim oyunda Bayern Münih Van der Vaart'ı 52 milyon $'a aldı. Benim oyunun rekoru.
detonator139 ben kakaya 40 mil odedim ama oyunun en pahalı transferi manutd ye dyeri 120 mil euro ya sattim
Knight Rider benim oyunda rooney'i Juve 70 milyon euro'ya satın aldı. bense c. ronaldoya 120 milyon euro öneriyorum gelmiyo.
neo_matrix23 ben chelsea de iken milan mutu ya 150 milyon dolar verdi manchester 131 o manchestra gitti hemde pesin