BJK arkadaslar gecenlerde nvidianin yeni driverini aldim ve simdi onceden oynayabildiyim tum oyunlar oynanmiyor belli grafiklerde hata var oyunlar feci takiliyor. lutfen bi yardim edin ne yapmaliyim
Ghulam Bodyguards beta sürüm olabilir pcyi aldığın zaman içinden çıkan driveri yüklersen çok sağlam olur.Onlar beta değildir.Sene yoksa bi arkadaşından edin veya www.nvidia.com dan beta olmayanı indir.İşletim Sistemine göre driver yükleyeceksin ya WIN 9X YA DA WIN XP yazar işletimsistemin xp veya 2000 se 2. yükle .98,95 veya me ise 1.yükle
BJK Orjinal Mesajı Yazan: Ghulam Bodyguards beta sürüm olabilir pcyi aldığın zaman içinden çıkan driveri yüklersen çok sağlam olur.Onlar beta değildir.Sene yoksa bi arkadaşından edin veya www.nvidia.com dan beta olmayanı indir.İşletim Sistemine göre driver yükleyeceksin ya WIN 9X YA DA WIN XP yazar işletimsistemin xp veya 2000 se 2. yükle .98,95 veya me ise 1.yükle o dediyini yapinca en son surumu gosteriyor yani 61.77 yi
berkemschumacher 61.77 ve 61.76 şu ana kadar gördüğüm en kötü driverlar.56.72 ile 23,3 mtri/sec 'ti benchmark 61.77 ve 61.76 ile 19,3'e düştü Sistem ( P3 running @ 933 mhz, 256 DDR-RAM, GeForce FX 5200 )
WaRCrafT ya kardeşim şu detanatör dediğiniz şey: 1-bi işe yaramıyor ne kadar güncellesemde 2-performans düşürmekten başka bişi yapmıyor 3-kesinlikle orjinal driverını yükle en iyisi
berkemschumacher Orjinal Mesajı Yazan: Hami(10) ben doom 3 ü atinin son sürücüsü sayesinde oynuyorum Ekran kartın nedir? Ayrıca bu son sürücünün doom 3'ü baya rahatlattığı söyleniyor.
beta Nvidianın geforce fx sürücüsü olarak 53,03- 52,16-56,67 sürücülerini deneyin derim.Bunlar soruna bir çözüm ayrıca eski driveri kaldırmadan yeni driverleri üstüne kurmayın arkadaşlar.Bu arada geforce mx türü kartların en iyi driverleride 44.03 tür bid böyle deneyin.