SpEEd_dRiVeR Selam arkadaşlar PHOTOSHOP'ta gif. resmi nasıl yaılır....kendime bi resim yapcam ama nasıl yapacağımı bilmiyrum..bana kısa ve öz bi anlatırsanız sevinirim...
-Connect- Tam olarak ne demek istediğini anlamadım ama normal bi resmin üstünde oynama yapıp farklı kaydet'ten .gif olarak kaydetince olur.Ama tabi eğer dediğini yanlış anlamadıysam? :confused:
AlPéR Bak photoshop ta hareketli gif yapamazsın. Ancak resimleri photoshop ta yapıp hareketli resim yapan programlarla hareketli yapabilirsin.
-Connect- Heee , o zaman hareketli resim desene , ben normal bi resim yaptın bunu nasıl .gif olarak kaydedeceğini soruyorsun sanmıştım. :o
Aricci Cevabini uzaklarda aramiyalim... Her Photoshop versionunun yaninda Adobe Image Ready adinda program olur.. Onunla kolayca yapabilirsin..eskiden onunla yapiyordum.Artik ugrasmiyom.
POLEN arkadaşlar gif resimi photoshopta yapamassınız.potoshopta lkaydettiğiniz resimleri. resim oynatma programı ile çevirebilirsiniz.bi sorunuz olursa lütfen ben sizinle sizde benimle sorularınızı paylasabiliriz.mutlu günler