FeRBeCK Yaw zidane la figo benden jübile maçlarını yaptırmamı istediler ama nası yapcam bilmiom. Please Help ME !!! adamlara ayıp olur bana o kadar hizmet ettiler ter döktüler. Ayıp olur yapmazsak. :)
blind guardian walla jübile maçı diye bişey war mı bilmiorum ama sen lig bittikten dört gün soora bi hazırlık maçı ayarla ikisini de maçın 30. dakkasında oyundan çıkar belki ööle jübile oluyodur
prof.dr.bjk Ne bileyim abi Zidanın ağzı torba değil ki büzesin. Abi ben hazırlık maçı ayarlamasını antrenöre bıraktım Oldu bitti.
FeRBeCK Yaw kardeşler bana bi konuda daha Help ME!!! Ben real madrid deyim ve Adu almak için database denen şeyi large yapmak gerekiyormuş die duymuştum.Bigün oyunu açmadan önce bi deniyim dierek preferences den database large yaptım ama yine çıkmadı. Yanlış zamanda yada yanlış yerden mi yaptım bilemiyorum. :confused:
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: FeRBeCK Yaw kardeşler bana bi konuda daha Help ME!!! Ben real madrid deyim ve Adu almak için database denen şeyi large yapmak gerekiyormuş die duymuştum.Bigün oyunu açmadan önce bi deniyim dierek preferences den database large yaptım ama yine çıkmadı. Yanlış zamanda yada yanlış yerden mi yaptım bilemiyorum. :confused: Adu bazı cm cdlerinde var . Bazılarında da yok . Mesela bazılarının Large Database'in 4.1.1 versiyonunda çıkarken , bende çıkmıyor ...
FeRBeCK Peki bu versionu 4.1.5 yaparsak çıkar mı? Gerçi adu madu çok övüyolar merakımdan oynatıcağımdan değil ama nie bende çıkmıo da başkalarında çıkıo onu anlamıom.
Frostmourne ya bide sırf bi kişi için o kadar uğraşmaya değmez bence cm, sürüyle yıldızla dolu. yani onun yerini rahatlıkla doldurabilecek oyuncu(lar) bulabilirsin. hele kendin yetiştirirsen daha bi zevkli olur
blind guardian yaw o adamlar çıkar da database'i large yaptıktan sonra yeni bi oyun açmalısın eski oyuna devam edersen database oyuna ilk başladığında neyse öyle dewam ediyo ondan yani braatheni filan istiyosan oyuna baştan başlaman lazım
m0K0k0 bende database küçük bende çıkıyo adu ama salla kim uğraşcak onu almak için ben aldım ama serbest bıraktım başlarken milanda oluyo
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: FeRBeCK o zaman bana genç yetenekli ve ucuz bi adam önerin. mümkünse Avrupa Birliğinden olsun Onu başka topiclerde bulabilirsin