ya oyunu sorunsuz yükledim..bi açtım yazılar yok napcam şimdi patch indiriyom 1,4müş kurunca düzelir mi??
options'a iyice bi kurcula
bu arada ekran kartının son detonerini al.
O cdnin içinde directx 9.0b war onu da yükle
ekran kartının modeli ne
kardeş ekran kartım fx5200 aynı oyun kuzenimde(onda da fx5200 var) onda cillop gibi gözüküyo..optionsu bulamıyom bile ya oyunu açıyom sadece call of duty yazısı gözüküyo..napcam directx9b yi de yükledim..
o zaman detonarlerde bişey olabilir.
Saçma olcak ama oyunu silip tekrar yüklemeyi bi denedinmi?
Bende de ona benzer birşey olmuştu . Sildim tekrar kurdum , sorun kalkmıştı ortadan ..
ama bu 2.ci kez oluyo çünkü diğer kuzenimde de aynısı olmuştu..ama bi silip yeniden kurayım belki düzelir..
yaw sildim kurdum yine aynı biri yardım etsin ya..
Orjinal Mesajı Yazan: Apili yaw sildim kurdum yine aynı biri yardım etsin ya..
Orjinal Mesajı Yazan: Apili
Başka bir cd ile kurmayı dene ..
başka bi cd yok ki burda bi tane oyun satan yer var bildiim kadarıyla..o da böyle çıkıyo..biri bana kargoyla göndersin..
Orjinal Mesajı Yazan: Apili başka bi cd yok ki burda bi tane oyun satan yer var bildiim kadarıyla..o da böyle çıkıyo..biri bana kargoyla göndersin..
bende yıllardır call of duty oynuyom ehuhuhu hemide multiplayer :D :D :D
Orjinal Mesajı Yazan: Ghulam Bodyguards bende yıllardır call of duty oynuyom ehuhuhu hemide multiplayer :D :D :D
Orjinal Mesajı Yazan: Ghulam Bodyguards
olm call of duty çıkalı daha 1 yıl olmadı nasıl yıllardır oynıuyon...yaw bana call of duty yi kargoyla göndersene ya
Orjinal Mesajı Yazan: Apili olm call of duty çıkalı daha 1 yıl olmadı nasıl yıllardır oynıuyon...yaw bana call of duty yi kargoyla göndersene ya
anlamadın mafia topicinde yazmışsın ya yıllardır oynuyorum die bende ondan dedim espriyi anlamadın.
Bende harddiskte yüklü nasıl göndereyim olsa dükkan senin :o
olm harddiske neyle yükledin..işte o cdleri göndercen..mafia 2,5 yıldır var..ama call of duty 1 yıl olmadı..bak bi cd rw n varsa kopyala gönder..
Yaw beyler oyunda takıldım Belçikada noville kasabasındayım bölümün belli bi yerinde Alman tankı Alman tankı!!!!!!! diye bağırıyorlar.
Bende o sopa gibi olan tank bombalarıyla tankı patlatmaya gidiyorum ama patlamıyo şerefsiz.......Ne yapıcam!!!!!!
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: