İsildur Evet arkadaşlar hızlı arama bölümünden kişiler kısmına geldiğinizde isim bölümüne Adu yazın.Freddy Adu'yu mutlaka göreceksiniz.(Görünce baya şaşırmıştım) :D
Frostmourne o her zaman olmuyor, ben kaç aydır 4.1.5 i kullanıyorum ama çıkmıyor genelde database i büyütmen lazım(small ise çıkmaz) yada abd ligini de seçmen gerekir
Reis adu hiyake kardeşim ya adama ne güveniyosunuz bu akdr anlamam alın irfanı türk adusu zaten bi süre sonra piyasa kısır oluyo araki futbolcu bulasın
cHoLdAxX Oskarsson Adu'ya 1000 basar. Pedersen de. Ayrıca başlığı öyle bi yazmışın ki, 4.1.5'te virüs var!!!! gibi :)
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: teknoloji2003 Evet arkadaşlar hızlı arama bölümünden kişiler kısmına geldiğinizde isim bölümüne Adu yazın.Freddy Adu'yu mutlaka göreceksiniz.(Görünce baya şaşırmıştım) :D Arkadaşım , 4.1.5 de adu yok . Bulman imkansız ...
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: dgn84 İmposibble :) (yanlış yazdım galiba??? :) ) Impossible = ) Ama senin dediğin gibi 4.1.5 de ıı öpsen çıqmas yane senin dediğin gibi Impossible ...
beko eğer 4.1.5 yüklü iken editör den adu yu aratırsan çıkıyor fakat parantez içinde retired yazıyor :)