iN-T-CoMe Eh be hocam bunun için de konu açılır mı Diablo taktiğini 'oyunu yapanlardan biri' bence yanlışlıkla buLDu ..
Dabulu hayır yani merak ettim taktiklerin en ünlüsü ya o bakımdan yani ne bileyim bakarsın bi türk bulmuştur gibisinden
KalkVeSavas Onu yapımcılardan biri,oyunun zaaflarını bildiği için açıkladı diye biliyorum..ama o taktik diablomu bilmem.. diablo ile oynuyosan,oyunu hiç oynama,git evde balıklarını besle daha iyi.!
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: iN-T-CoMe Eh be hocam bunun için de konu açılır mı Diablo taktiğini 'oyunu yapanlardan biri' bence yanlışlıkla buLDu .. Yanlışlıkla değil , oyunun açıklarını bildiği için yaptı ...
Knight Rider Orjinal Mesajı Yazan: tottibattu bana biri diablo taktiğini anlatabilirmi... 4-1-2-1-2 mi..what is this diablo 4-1-3-2...
cHoLdAxX Ama ortasahayı taaa a... ehum, karşı kalenin dibine kadar koşturaacaaan. Ama merak etme, 1 seneden sonra bi işe yeremıyo
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: dgn84 Hile değil arkadaşlar, sadece oyundaki açıklara karşı geliştirilmiş bir taktik.. İyide oyunlardaki açıkları bile bile kullanmaya hile denir ;)
tottibattu 4-1-3-2 okeyyy,,,bu olaya bız dıablo diilde,,kek taktiği diyoduk anladım abi,,,yanlız bu olay cm4 ve cm03-04 de o kadarda etkili değil....cm 02-03 de çok iyiydi...denedik yani,,,
blind guardian Orjinal Mesajı Yazan: tottibattu 4-1-3-2 okeyyy,,,bu olaya bız dıablo diilde,,kek taktiği diyoduk anladım abi,,,yanlız bu olay cm4 ve cm03-04 de o kadarda etkili değil....cm 02-03 de çok iyiydi...denedik yani,,, cm4'le cm 02/03 aynı şey diil mi???????
prof.dr.bjk Diablo falan bizi bozar. Delikanlı olun hileye kaçmayın. (1-2 sefer denediydim ama bilmiyodum hile olduğunu. O kadar da işe yaramadı.)
bilgin1987 arkadaşlar bu "taktik" ismiyle bulunan bir hile bence... zaten oyundaki açıklıklara uygun bir şekilde CM bünyesinde çalışan birinin yaptığı söyleniyordu :rolleyes: