khanruler Bundan daha iyi bir antrenmanın olma olasılığı %0 dosyaları gönderiyorum... bu dosyaları hem data/training hem de userdata/training e kopyalamalısınız
NecromanceR hocam güzel görüntüde , ben biraz kıllandım . Yani aynı anda hepsini max. yapmak imkansız ...
khanruler dikkat edersen heading shooting falan filan yok taktikte hepsi superman adamlar kendileri oluşturmuşlar bunu
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: khanruler dikkat edersen heading shooting falan filan yok taktikte hepsi superman adamlar kendileri oluşturmuşlar bunu İyide onu nasıl oluşturmuşlar . Sorun o zaten . Bence bir edit falan var . Oda hileye girer ...
khanruler Hile olduğuna katılmıyorum mesala shooting text olarak açarsan orda bazı terimler ve karşılarında bazı rakamlar göreceksiniz bu rakamlar shooting'in antremana etkisini gösterir.Bu antremanda da shooting vs. gibi adamların yaptıklarıda sonuçta bunlar gibi etkisi antremena yansıyan bir özellik.Çok ağır olan karma özelliklerden oluşan bir antreman şekli olarak düşünülebilir.Bu düz koşu vs. gibi basma kalıp uygulamalar dışında kendi yarattığınız antreman uygulamaları gibi birşey
cHoLdAxX Ya training'e yeni bi şey ekliyo işte shooting passing gibi Supermen yapıp 2 de rest sıkıştırıverdinmi adamlar çoşşşşşuyo
cHoLdAxX Orjinal Mesajı Yazan: khanruler Bundan daha iyi bir antrenmanın olma olasılığı %0 dosyaları gönderiyorum... bu dosyaları hem data/training hem de userdata/training e kopyalamalısınız ikisini birden mi?
IAdam ya bitane antreman dosyasını açmış içindeki sayıları büyütmüş öyle tabiki herşey max. olur ama oyuncular yorulur
khanruler Sezon sonunda bazı güçsüz oyuncuların yorulduğu doğru, tabi devamlı ilk 11 oynuyorsa ama bu sık sık olmuyor.
Aricci bu antenman programini nasil kyullanacam? normalde herzaman kendi antreman programina yaparim..data/training ve userdata/training kopyaladim..simdi ne yapmam gerekiyor?
Aricci Orjinal Mesajı Yazan: Warrior Of Equality File/Import tmm ondan sonra confirm yapiyorum butun adamlari ve istedigim coachlari sectikten sonra...ama antrenman programina geri gittigim an,aynen eski atreman programi duruyo..
khanruler Arkadaşlar bu dosyaları dediğim yerlere kopyaladıktan sonra import etmenize gerek kalmıyor.First team,reserves,goalkeeping seçeneklerinin olduğu kısımda bunların altında superman olarak gözüküyor zaten.
khanruler Tabi altyapıdaki oyuncuları aynı antremanla ama as takımdan ayrı çalıştırmak istiyorsanız importla bir tane daha açabilirsiniz.
haydin Orjinal Mesajı Yazan: khanruler Arkadaşlar bu dosyaları dediğim yerlere kopyaladıktan sonra import etmenize gerek kalmıyor.First team,reserves,goalkeeping seçeneklerinin olduğu kısımda bunların altında superman olarak gözüküyor zaten. tamam süperman ı bulduk ama, pas,şut,5A geniş saha,penaltı vb.. yerlerdeki superman çıkmıyor. nasıl ayarlayacağız.
haydin Orjinal Mesajı Yazan: haydin tamam süperman ı bulduk ama, pas,şut,5A geniş saha,penaltı vb.. yerlerdeki superman çıkmıyor. nasıl ayarlayacağız. prd, oyundan çıkıp tekrar girince bulabiliyoruz.
haydin Orjinal Mesajı Yazan: haydin tamam süperman ı bulduk ama, pas,şut,5A geniş saha,penaltı vb.. yerlerdeki superman çıkmıyor. nasıl ayarlayacağız. buldum oyundan çıkıp girince çıkıyor
prof.dr.bjk Süpermenlerle uğraşmayın deneme yanılma yapın delikanlı olun çıkın sahaya Bu arada Tuncay'ı alın Ben Beşiktaşlıyım ama herif süper. Bir sonraki hedefim Nihat