Dabulu ya arkadaş uğraşmış taktik yapmış hile olduğunu düşünen yüklemez indirmek isteyende indirir zevkler ve renkler tartışılmaz
_Ghost_ Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Şov mov yok . Hile yaparak nasıl zevk alıyorsunuz onu anlamam . hadi alıyorsunuz , gelip forumda hile ile yapılan şeyleri büyük bir grurla anlatıyorsunuz , onu ise hiç anlamıyorum .... Sanane ya istediğini yapar o seni hiç ilgilendirmez
R2.ScHuMi_1 hem bunun diabloyla ozellikler acisinda alakasi yok onda zandederim dmc defansif oynuyo hemde serbest bende ise cok defansif ve sadece dogrudan top deneyip orta yapiyo o kadar ve daha bir suru fark
cHoLdAxX Orjinal Mesajı Yazan: _Ghost_ Sanane ya istediğini yapar o seni hiç ilgilendirmez zaten necromancer öyle bişi yapamz dememiş ki, yaptığını anlamadığını söylemiş.
[C]ane[X] Ya arkadaşlar ben şunua anlmıyorum. Herkes birbirine karışmaya çalışıyo burada. Kimsenin kimseye karışma hakkı yok! isteyen hile yapar isteyen yapmaz , isteyen diablo veya başka birisinin yaptığı taktiği kullanır isteyen taktiğini kendisi yapar. Millete hile yapmayın demekten vazgeçin. Herkes canının istediğini yapsın... yalnış bişiler dediysem kusura bakmayın...
cHoLdAxX Ben de şunu anlatamıyorum ki, KiMsE KiMsEyE HiLe YaPmA DeMiYo! sadece bu işin mantığını çözemediğimizi belirtiyoruz. E bu forumda da düşünceler paylaşılıyosa...