oguzdoldurur Age of empires 2 yi internet kafede multiplayer yapıyoruz. Biri Persians ülkesini seçiyor filleri bi türlü geçilmiyor. Bu filleri geçmenin yolu var mı? Varsa hangi ülkeyle nasıl geçebilirim?
Bat Fillere karşı en iyi çözüm bolca monk yapmak, böylece karşı tarafın filleri yok olmakla kalmıyor senin tarafına geçiyor. Ayrıca bombard tower da işe yarar...
Aricci uhaaa..Ballista kullan...en iyisi..ama 1 tane digil en azindan 3 tane. ben Age of empires Rise of Rome 4 yildir oynuyom... kisacasi ustasiyim :P
chessfirst Arkadaş ben oynamayalı çok uzun zaman oldu ama Barracks da Spearmen vardı galiba... Şu uzun mızrak lı adamlar. O askerleri en son şeyine kadar geliştiren ülkeyi al ve onlardan çok üret. Ben arkadaşı öyle yenmiştim.
Al PaC Herkes kafadan sallamış bişeler ya. Fil e ok bir şey yapmaz. Filler zaten öyle kolay kolay durdurulacak bir olay değil. Onlara karşı yapabileceğinen iyi şey Halberdier ı olan bir ülke seçecen. Biliyosun onlar spearman pikeman halberdiar falan diye gelişiyorlar ve bu her ülkede yok. Kısacası halberdiar yanına monk ve birazda bombard cannon iyi iş yapar.
Aricci arkadaslar...hepimiz age of empires Rise of Rome Trial Version indirse ve online kucuk bir turnava yapsak..?ne dersiniz?
Al PaC Orjinal Mesajı Yazan: chessfirst Biz ne dedik AL PAC L ve PAC ortasındaki A küçük olacak :D :D :D Ben zaten sallayanlara dedim, sen niye üstüne alındın. :cool:
Aricci Orjinal Mesajı Yazan: MFK-1 Niye the Conquerors ın suyu mu çıktı Hayir Rise of Rome daha cok taktik uzere...the qonq ta sanlan bile yenebiliyon..aoe yeni serielerini hic sevmiyom..
Bat Orjinal Mesajı Yazan: paladin ben hiç rise of rome yi oynamadım age of the kings en güzeli madem oynamadın nasıl ikisi arasında kıyaslama yapabiliyorsun?
chessfirst Beyler bende orjinal Conquerors var... İsterseniz oynayalım... IP numaraları mızı nası öğreniyoruz arkadaşlar öğrenipte birbirimize karşı oynasak