Dabulu ArkadaŞlar Cm Yİ TÜrkÇe Yamada Oynarken Transfer Kİra Falan Varya Bİde İlk SeÇenek Dİye Bİr SeÇenek Var O Ne İŞe Yariyor 2 Yil Falan Yapabİlkİyon Anlamadim O Nu?
_Ghost_ Atıyorum adamı 1 yıl kendi takımında istiyorsun istersen sonra o adamı alıyorsun sana o adamı zorunlu veriyorlar
Dabulu yani ister şimdi ister sonra anlaştığım paraya istediğim zaman alabiliyorum yani 10 yıl geçsede alabilirmiyim?
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu peki bi oyuncunun bonservisinin yarısını nasıl alıyoruz ben hiç alamadım?? Co-owned seçeneği ile ...
Dabulu şimdi ben juve ye başladım ama bazı adamların italya liginde ki co-owned seçeneği donuk oluyo bazıların olmuyo neye göre bu?
Dabulu bi bilen yok mu? yaw saat gecenin kaçı oldu sordum soruya bak bende akşam yatmam sabah kalkmam zaten:)
efshane Orjinal Mesajı Yazan: paladin kısaca anlatayım. önce belli bi miktar para verip futbolcuyu 1 yada 2 yıllığına(sen hangisini seçersen) alıyosun. yani bir nevi kiralıyosun. bu 1 yada 2 yıllık seçenegin altında gelecekteki para var. işte buda futbolcuyu almak istersen kaça alabilceğini gösteriyo. tabi bu arada futbolcunun ilk seçenek hakkı sende olduğundan başka takımlar futbolcuya teklif yapamıyo yalnızca sen yapabiliyosun. umarım anlatabilmişimdir. ancak oyuncuyu hemen alamıyosun. sadece anlaşma yapıyosun ama oyuncu hala o takımda oynuyo. sadece ayarladığın gelecek paraya alabiliyosun...