NORTON Hepimizin biryerde GICIK oldugu bir insan vardir herhalde en az 1 tane vardir yani peki ama bu kisinin nesine GICIK oluyorsunuz???
Spocket En iyi arkadaşımın, MSN'de konuşurken sürekli "rulez, sux" gibi iğrenç kelimeler kullanmasına gıcık oluyorum.
bay_gizemli 2 dostum vardı... 1 i sonuna kadar otlakçı, diğeri sonunna kadar kalleş çıktı... yani 1 insanın dediğiyle yaptığının aynı olmamasına gıcık olurum...
HaLuK kasıntı lavuklardan , tikky tayfasından heleki tiki tiplilerin agır abi tavırlarına girip racon kesenine çok gıcık olurum...
bay_gizemli hele bizim d.bakır'da biz delikanlı erkeğiz... adamız diye gezinenler var... bi olay olduğu an, onu yere serersen 5-10 kişi geliyolar... seni iyice pataklayıp, onu vurdum diyolar... pislik..
Al PaC Orjinal Mesajı Yazan: Spocket En iyi arkadaşımın, MSN'de konuşurken sürekli "rulez, sux" gibi iğrenç kelimeler kullanmasına gıcık oluyorum. Spocket Sana helal olsun diyorum. Gerçekten adamsın. Bu kelimelere ben de acayip uyuz oluyorum. Sonradan görme tiplerin kullandığı laflar.
dildem bende bizim patronun iki dakika internete girince hemen bir iş vermesine GICIK oluyorum... aslında ben o adamın herşeyine gıcık oluyorum ama neyse:)
caglar23 yanına 6-7 tane insan azmanı arkadaşına alıp kendini bi b.k zannederek etrafa hava atanlara gıcık oluyorum.....
SuperBamm kendini bişey zannedenlere, kabasaba her şeye kavga edenlere uyus oluyorum rulez ve sux ne dimek
CaRMeLoAnTHoNy Dişini 2-3 günde bi fırçalayan insanlardan... Yazın atlet giyen erkeklerden... :) Basketi iyi oynuyorum diyip b.k gibi oynayanlardan... Sakallarını kesmeyenlerden...
CaRMeLoAnTHoNy Her dakika telefonu elinde olan kız ve erkeklere.... Metroseksüel erkeklere... Durduk yerde mal gibi takım tezahüratı yapan insanlara...